Originally Posted by
balina
Sayın Ata KKM a bağladıkalrı para sadece 142 milyon tl. Gelen bilançoda görüleceği üzere şirket kasasında en az 500 milyon tl nakit olduğunu göreceğiz. Şirket ya son derece ketum yada bu haberlerin ne işe yaradığını bilmeyecek kadar borsadan bihaber acemi patronlar. Ama geçtiğimiz aylarda iki patronda borsadan yaklaşık 1 milyon lot mal aldılar hemde 27-28 li fiatlardan..Patronların son derece disiplinli ve dürüst insanlat olduğunu düşünüyorum. Birde ARDYZ de olanlara bakın..Resmen patron yatırımcıları alenen dolandırdı.. Bu firma kendini tanıttıkça kurumsal yatırımcılar ilgi gösterecektir..Bu şirketin tek ihtiyacı kurumsal fonların hisseye olan ilgisizliği.. Ancak bilançolar geldikçe firmanın değerini er geç anlayacaklardır..
geçmişte hisse aldıklarını görmemişim ben o zaman doğru yoldayız düşüş oldukça ufak ufak topla da gel
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri