Sayfa 817/1001 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Artırıyorum...kim diyorsa ben %20 fazlasını hedef koydum
    bende de 5 as var.

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    gundi bos isler bunlar
    insanlar dogruyu soyluyor sabah aksam yukselicek yazan sensin !!! burasi viop basligi ise 2200 lerden l borsa dusmez diyen adam teminat tamamlamak icin donunu satliga cikarmistir
    ha islem yapmiyorsan amacin burda bos zamanini gecirmek ise o zaman mesajlarin altina bos zamanimi gecirmek icin yaziyorum diye yaz

sindo 1970 uzeri kapanis yaziyorum demis simdi endeks burdan %2 dusmus olsa tepki cekmez ustune birde alkis alir
    neden dunku dusute 1826 dip diye yazmisti herhalde
    1826 dipden alanlar suan karda ama senin gibi 2200 de 2300 de borsa dusmez diyen kisileri dinleyen yoktur ama dinleyen ahmak varsa o zaman kesin suan zarardadir
    islem yapmiyorsan bile kar ve zararin ne oldugunu biliyorsundur
    birisi + digeri -

simdi bu adam 1826 rakamini bir yerinden cikarmadi .. 1 sefer cikar tutsun 2 sefer cikar tutsun ama defalarca dogru analizi var kendine gore cizgileri teknigi var
    kalkip teknik diye birsey yoktur yazamazsin
    Bu yazinizi anlayamadım.viop ta en yakın vade günlük al sat harici yatırım yaşak mi?

Vadeli piyasasının çıkış ana temeline aykırı söylediğiniz. Aslen vadeliler uzun vade sözleşmeler yapılarak kendini koruma altına almak için çıkmıştır. Ve evet önünde engel olmadığı için kumar niyetine günlük işlem yapan çok insan var ama zaten bu yanlış kullanımı.

Doğru kullanım orta uzun vade hedge amaçlı kullanmaktir.

Amacı harici kullanim kumar oynamakla eş değerdir maalesef.

3. tüyleri diken diken yapacak ya. haftayı 2001 üstünde kapatır. 70 dk var. şimdi yatay bağlar son 30 dakika fışkırtır.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Artırıyorum...kim diyorsa ben %20 fazlasını diyorum...Reisi yaktık,şimdi..
    Kaç gündür ütülmediydim, sanırım masanın faturasını ben ödüycem, bi saat sonra tahsilat için pala adamlarını yollar.
    kâr zarar kardeştir, yabcak bişii yok.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    duruyor. akşam kapanışta bilanço gönderecek. 64 milyon sermaye ile 1.3 milyar kâr bekliyoruz. sen fazla kalmazsın çıkmışsındır?
    Hisse başına 20 TL den fazla ama inletiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    shortçuluk kötü bir şey...komisyonla beraber -30.000 zarar var.Dünün yarısını verdik..çok şükür...sistem al verdi ama basiretim bağlandı...sisteme ters , sabah tekrar short oldum...

vob 60 kontrata haftada genelde 20-30.000 tl. kar veriyor..ama ısrar edersen ilerleyen günlerde hepsini alıyor..artık haftalık bir kardan sonra ekranı sadece takip ederim..

16. 53 itibariyle..sol altta sat yazar.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hisse başına 20 TL den fazla ama inletiyor
    gyo'lar öyle. zamanını yakalayıp vurup çıkacaksın. yoksa bekletirde bekletir.

8. 17:00'de NATO konferansı var deniyordu. Yangına benzin dökme görüntüsü var bence. NATO'da Ukrayna'ya yardıma en istekli ülke durumuna düşmemek lazım normalde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 817/1001 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •