Sayfa 738/1019 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    ukrayna, rusya yı müzakere ye davet etmiş....
    Abd, AB ve NATO dan beklediği yardım gelmedi. Kötü bir durum Ukrayna için...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    (Yenileme)Benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 1 lira 61 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 51 kuruş zam geldi.

Benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 1 lira 61 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 51 kuruş zam geldi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 15,24 liradan satılan benzinin litre fiyatı 16,85 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 15,15 liradan 16,76 liraya, İzmir'de 15,26 liradan 16,87 liraya çıkacak.

Ankara'da ortalama 15,57 liradan satılan motorinin litre fiyatı 17,08 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 15,48 liradan 16,99 liraya, İzmir'de 15,57 liradan 17,08 liraya yükselecek.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Verin 20 yi bu is huzur icinde cozulsun...

%50 yi evde zor tutuyoruz..

Syg,
    Dünyada her halde arabanın yakıt tüketimini eskiden kuruş şimdi lira cinsinden tutan bir biz varız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Dünyada her halde arabanın yakıt tüketimini eskiden kuruş şimdi lira cinsinden tutan bir biz varız.

Km de ne yakiyor senin arac??

Benim polo 1 litre motorlu ama km de 1 TL yakar oldu son zamlardan sonra

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Abd, AB ve NATO dan beklediği yardım gelmedi. Kötü bir durum Ukrayna için...
    En azından suriyede olduğu gibi dinyeper nehrinin batısını operasyon alanının dışında tutmaya zorlasalardı. En azından siviller için güvenli bir bölge olurdu. Natonun bunu yapacak gücü fazlasıyla vardı.

5. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Km de ne yakiyor senin arac??

Benim polo 1 litre motorlu ama km de 1 TL yakar oldu son zamlardan sonra

Syg,
    En son depoyu fullediğimde 0,7 lira. O gün bugündür fullemedim. Kartta puan biriksin 100 km daha yapacam

Bunlar iyi günlerimiz daha araçta klima açacağız.

İşin içine NATO da girerse çok kötü.kaosta hiç bir şey tahmin edilemez.

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    İşin içine NATO da girerse çok kötü.kaosta hiç bir şey tahmin edilemez.
    Zaten o aşama geçildi. Bundan sonrasında bir sonraki hamleye hazırlık yapılacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bizzat müşteri temsilcisine sormadım ancak akbank mobilden baktığımda faizler 16.75 seviyesine inmiş durumda pazarlıklı olarak sanırım en fazla 18 civarı alınır diye düşünüyorum
    Anladim, cok acayip bir durum. Nasil oluyor bilmiyorum yani. Mevduattaki düşüşü anlatabilecek bir arkadaş varsa yardimini beklerim.

Nkolay da 22 den 20 ye inmişti.

Sayfa 738/1019 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •