Sayfa 271/692 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    hani temel analiz ustalık alanın idi ?
    Bak ya triplere.. zengin kız fakir oğlan gibi.. de hadi sorumuzu sorduk. Zaten senin ile hissedara kizginim. Cevap ver

2.  Alıntı Originally Posted by ats Yazıyı Oku
    Bilançoda satış kalemi yok o yüzden ciro dediğiniz yani 600/612 hesaplar bilançoda yer almaz
    Bak bir daha Türkçe soruyorum ; vergi beyanında ciro 100 ken bilancoda nasıl ikiyuz oluyor ? Bilancoda ciroya yazılıp vergi beyanında yazılmayan nedir ?

3. Sayın ats daha henüz başına nasıl bir bela aldığının farkında değil.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ahahahaha ! bak bu iyi idi işte[emoji846]
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın ats daha henüz başına nasıl bir bela aldığının farkında değil.

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Bak bir daha Türkçe soruyorum ; vergi beyanında ciro 100 ken bilancoda nasıl ikiyuz oluyor ? Bilancoda ciroya yazılıp vergi beyanında yazılmayan nedir ?
    belkide konsolide iştirakleri varsa ondan olabilir

Bugün yahu bu kağıt niye böyle ki deyip tabandan alanlar uzun süre muhtemelen yahu bu ne güzel kağıtmış diyecekler.Borsa böyle bir yer işte kiminin düğünü kiminin cenazesi oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bugün yahu bu kağıt niye böyle ki deyip tabandan alanlar uzun süre muhtemelen yahu bu ne güzel kağıtmış diyecekler.Borsa böyle bir yer işte kiminin düğünü kiminin cenazesi oluyor.
    Valla maliyet düşürmeye elimiz varmadı.zaten aldığımızda bu kağıt niye böyle nereden nereye düştü dedik aldık %25 içeri girdik

Alıntı Originally Posted by ats Yazıyı Oku
    Valla maliyet düşürmeye elimiz varmadı.zaten aldığımızda bu kağıt niye böyle nereden nereye düştü dedik aldık %25 içeri girdik
    Aynı hikaye bende de var sn ats.Elbet bende dipden almadım, olur ya buna ne olmuş böyle diyen olduysa diye yazdım.Benim aklım cidden bu kağıda ermedi.Çok garip işler dönüyor ben çözemedim

Sayfa 271/692 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •