Şunu mu demeye çalışıyorsunuz*
- Boğa piyasaları ;en karanlık anda doğar, kuşku ile büyür, iyimserlikle olgunlaşır ve coşku ile son bulur. John Templeton,
Dünyada tek bir insan olsa bile kendi istediğini %100 gerçekleştiremez...
Herkes ressam olmuş sanki...
Büyük resmi çiziyor anında..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
gürcü savaşını çok net hatırlıyorum.. yıl başından beri abd borsaları düşüyordu, bear sterns batmıştı, citi goldman ve diğerleri ne zaman batacak diye bekleşiliyordu, içeride ise bağımsız türk yargısı yüzde 47 oy desteğine sahip iktidar partisine karşı kapatma davası açmıştı irtica gerekçesiyle.. kapatma davasının sonucu açıklanacağı günlerde yurtdışı önemini kaybetmiş, herkes karara odaklanmıştı, kılpayı kapatmama kararı çıktı ve bizim borsa sert bir ralli yaptı.. bir hafta sonra artık yükseliş ivmesi durmuştu, bir bahaneyle kar satışı başlaması an meselesiydi ki, ruslar gürcistana girdi diye bir haber geldi, birden ekranlarda rus tanklarını gördük, endeks yüzde 2 düştü o gün.. bir günlük bi şeydi ve o yüzde 2 düşüşü bile tamamıyla gürcü işine bağlayamayız.. yani 2008 gürcü savaşı borsanın s2nde bile olmadı
Ve her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.
- Aliya İzzetbegoviç
SWİFT işlem yasağı Özellikle bankaların hisse performansını mı etkiler?
Yoksa her sektörü eşit derecede etkiler mi?
veya hiç bir sektör etkilenmez mi?
Yer İmleri