Sayfa 853/1001 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ZELENSKY; HUKUKÇU,YAZAR,entellektüel...böyle bir kariyeri var ama sonra tiyatrocu olmuş... %72 oy ile seçilmiş meşru bir BAŞKANDIR.

Adam kahraman oldu ve hak ediyor da...Ama İSRAİL GAZZEYİ işgal ettiğinde,İSRAİLE destek verdi...Men dakka dukka ,meselesi...

O da artık işgalin ne anlama geldiğini biliyor...Önemli olan kendi halinde yaşayan UKRANYA ya ZALİM ,KİNCİ PUTİN in planları için savaş ilan etmesi ve katliam yapmasıdır.

Bu IRAK,SURİYE,AFGANİSTAN BOSNA DA olsa ukranyada olsa: zulumdur..

İnsanlar hata yapar..Sözlü destekle(İSRAİLE), fiili bir işgali ve SURİYEYİ harabeye çeviren ,34 askerimizi kindar bir intikamla şehit eden PUTİNİ aynı kefeye koyamam..
    Bravo, manifesto gibi bir açıklama...ilkesel duruş budur işte
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    https://www.takvim.com.tr/dunya/2022...amamen-etkisiz

3 boyutlumu studyoya getirdik diyor birde ,çözemedim...
    Benim siyasi duruşumu başlıktakiler bilir.

Damat bayraktar ve özellikle babası ülkeye büyük hizmetler yaptılar, yapıyorlar. Şimdi siyaseten desteklemediğim bir yönetim iyi bir şey yapınca, ülke için faydalı bir şey yapınca bunu neden söylemeyeyim. Hep söylüyorum, bu iktidar ilk döneminde yaptığı 10 işin 8 inde doğru adımlar attı, her dönem bu başarı düştü, şu son dönemde belki 10 da bire düştü...bu yüzden gitme zamanları geldi diyorum zaten.

ama bayraktarın başarısıyla gururlanmamak, buna da .ok atmaya çalışmak..neyse, fazla siyasete girmeyelim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yazdığımı bile anlamamışsın...ben analiz kasarım demedim..ptesi sabahına çok var, o zamana kadar sürekli yön değişir, ptesi sabahı konuşmak daha doğru olur dedim.

ayrıca basit bir soru sordum..eskiden burada yazmadım, nick im de, ben de yeniyim diyebilirdin..ya da eskiden nick im buydu diyebilirsin..ya da cevap vermek istemiyorum da ok di benim için.
    şu yazdıklarına baktım da 14-15 yaşında ergenlerin yazabileceği şeyler ,viopla , borsayla , finans dünyasıyla uzaktan yakından alakası olmadığı gibi siyasetle falanda ilgisi yok ,nasıl izin veriyorlar çok mu müşteriye ihtiyaçları var anlamadım
    İnternet ortamında yaşıtlarınla bıdı bıdı yapacağın pek çok alan vardır

4.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    şu yazdıklarına baktım da 14-15 yaşında ergenlerin yazabileceği şeyler ,viopla , borsayla , finans dünyasıyla uzaktan yakından alakası olmadığı gibi siyasetle falanda ilgisi yok ,nasıl izin veriyorlar çok mu müşteriye ihtiyaçları var anlamadım
    İnternet ortamında yaşıtlarınla bıdı bıdı yapacağın pek çok alan vardır
    Ben sana eski nickini söyle diyorum, sen hala laga luga derdindesin...konuyu saptırmana gerek yok.

5. İki tuhaf isimli bölge kendi bağımsızlığını ilan etmiş, sana biat etmiş ne diye Kiev e girmeye çalışırsın.
    Hep daha fazlasını isteyenler yüzünden oluyor bu işler.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    İki tuhaf isimli bölge kendi bağımsızlığını ilan etmiş, sana biat etmiş ne diye Kiev e girmeye çalışırsın.
    Hep daha fazlasını isteyenler yüzünden oluyor bu işler.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    Bu iki cumhuriyetin anayasalarında tarif edilen sınırları tanıyoruz dedi, sonradan masada elim güçlü olsun diye büyük harekata girişti. Geçen 17bin ABD paralı askeri sokak savaşları için Ukrayna'da deniyordu.

Ben de Don nehri havzası ile yetinir diye düşündüm ama komple Karadeniz kıyılarını alıp Dinyeper nehri ile Ukrayna'yı bölmek istiyor diye TV'de konuşuyorlar.

Geçen bizim merkez bankası akıllı davrandı yoksa Türkiye gibi olurduk diyerek de zayıf elini belli etti, not kuruluşları eski kalan notları indirmeye başladı.

TV'de savaş diyemiyoruz, çatışma veya operasyon diyebiliriz, karşılıklı savaş ilan edilmedi henüz dediler.

Çin'liler medyaya döküman yollamış Ukrayna-Rusya haberleri bu çerçevede verin demişler, onlar da beklemede gibi.

Pazartesi iş bitmez ise daha da büyür bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Muhtemelen nükleer santralleri belirli koşulları sağlaması halinde yeşil enerjidir diyecekler, bana öyle geliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/so...malar-42011620

SAAT 14:55 yazılanı okumakta fayda var
    YTD

Sayfa 853/1001 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •