Sayfa 318/335 İlkİlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon
Arama sonucu : 2680 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    İstanbul portföy, efeler gıda'nın bir kısmına yatırım yapmıştı. Bu esnada Efeler gıda'nın toplam değeri dolar bazında neydi hatırlıyor musunuz?
    2021 yıl sonu bilançosunda efeler çiftliğinin değerinin 1.4 milyar tl olduğunu göremeyen gözlere ben buradan kalkıp bilanço dersi veremem.benim bunlarla uğraşacak zamanım yok.herkes işine baksın.yakınca izahname açıklandığında burada ahkam kesen zavallılara kapak yapacağım.ama onlarda yüz yok ki sanki ayakkabı meşini gibi suratları.çektar yapsan zerre buruşmaz....

2.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    2021 yıl sonu bilançosunda efeler çiftliğinin değerinin 1.4 milyar tl olduğunu göremeyen gözlere ben buradan kalkıp bilanço dersi veremem.benim bunlarla uğraşacak zamanım yok.herkes işine baksın.yakınca izahname açıklandığında burada ahkam kesen zavallılara kapak yapacağım.ama onlarda yüz yok ki sanki ayakkabı meşini gibi suratları.çektar yapsan zerre buruşmaz....
    Hocam neden bu kadar sinirlisiniz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam neden bu kadar sinirlisiniz?
    sinirlenmemek elde değil ama. adamlar şirket değerlendirmesini bilmeyebilir normaldir ama insan bir araştırır bakar.efeler çiftliği bugün kaça kurulur,mevcut durumu ne eder ne etmez.oturduğu yerden bir de ahkam kesiyor.amaçlarını ben biliyorum da küçük yatırımcı bilmez malını kaptırır.yoksa burada her yazı yazan çapulcu zavallıların laflarıyla hareket etmem.her yıl söktaşın genel kuruluna katılırım.şirketin ciğerini bilirim.o nedenle çaılıklar arkasında saklanıp da yatırımcının aklını kimse karıştırmasın.Allahtan korkun para herşey değildir.

4. evet efeler çiftliğinin halka arz haberi düştü.ama ne yazık ki bu senedi yatırıma değer görmeyenler çok pişman olacaklar.nerde bir batık hisse var onlara koşuyorlar.sonra da battık diyorlar.beter olun derim

5.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    evet efeler çiftliğinin halka arz haberi düştü.ama ne yazık ki bu senedi yatırıma değer görmeyenler çok pişman olacaklar.nerde bir batık hisse var onlara koşuyorlar.sonra da battık diyorlar.beter olun derim
    Hayırlı olsun.

%30'u halka açılacakmış.

20.01.2022 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamasında Şirketimizin %84 oranında bağlı ortaklığı Efeler Çiftliği Tarım ve Hayvancılık A.Ş.'nin ("Efeler Çiftliği") halka arzına ilişkin olarak 31.12.2021 tarihli finansal tablolara göre hazırlanan başvuru evraklarının nihai hale getirilmesi sonrasında, izahname onayı alınması amacıyla SPK'ya başvurulmasının planlandığı hususunu kamuya açıklamıştık.

Bu doğrultuda Efeler Çiftliği'nin 07.03.2022 tarihli yönetim kurulu kararı ile;

Şirketin 450.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 97.619.048 TL olan çıkarılmış sermayesinin 17.380.952 TL nakden artışla 115.000.000 TL'ye çıkarılmasına, bu suretle ihraç edilecek 17.380.952 TL nominal değerli nama yazılı payların mevcut ortakların rüçhan haklarının tamamen kısıtlanarak halka arz edilmesine ve
    Mevcut ortaklardan Şirketimiz Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahip olduğu 9.409.524 TL nominal değerli ve İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. Tarım Hayvancılık ve Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'nun sahip olduğu 7.809.524 TL nominal değerli paylar olmak üzere toplamda 17.219.048 TL nominal değerli nama yazılı payların ortak satışı yoluyla halka arz edilmesine
    karar verilmiştir.

Efeler Çiftliği'nin halka arzına ilişkin gelişmeler olması durumunda, kamuoyu ile bilgi paylaşılmaya devam edilecektir.

6.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    1,4 milyar TL piyasa fiyatı olan Efeler (115 milyon ödenmiş sermaye) için tahmini halka arz fiyatınız ne olur?

Normalde 12 küsür olacak gibi duruyor ama fikrinizi alalım...

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    1,4 milyar TL piyasa fiyatı olan Efeler (115 milyon ödenmiş sermaye) için tahmini halka arz fiyatınız ne olur?

Normalde 12 küsür olacak gibi duruyor ama fikrinizi alalım...
    aynen 12 tl. HALKA ARZLAR DEĞERİNDEN %20 İSKONTOLU YAPILDIĞINDAN 10 TL OLABİLİR.bU DA SÖKTAŞ'A HİSSE BAŞI 7 TL DEĞER YANSITIR.KENDİ DEĞERİ ZATEN EN AZ 10 TL OLDUĞUNDAN SÖKTAŞ 15-20 Lİ FİYATLARA İŞLEM GÖRMESİ NORMAL SAYILMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
    iyi güzel hesaplar yapılıyorda benim anlayamadığım nokta şu, efeler çiftlğinin %16 sını istanbul portföye 32-33 milyona satışına neden izin verildi, burada istanbul portföyün amacı ve misyonu ne olacak göreceğiz, istanbul portföye neden havadan para kazandırdılar ( 1,4 milyar tl piyasa değeri hesaplanıyorsa zamanında en az 200 milyona satılmalıydı istanbul portföye ) .. şirket değerli itirazım yok ama yapılan bu işlem neyin diyeti olacak bakalım.. sanırım bu arzla beraber istanbul portföyün elindeki efeler hissesinin yarısını elden çıkarmış olacak
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Sayfa 318/335 İlkİlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •