Red ederse hızlıca tepki verir. %500 bedelli oranını bilançosu kar açıklayan şirketin SPK fazla bulabilir.
Uzadığına göre ek belgeler de isteyebilir. Onaylanacak olsa uzamazdi. 2 ay oldu. Ytd
Red ederse hızlıca tepki verir. %500 bedelli oranını bilançosu kar açıklayan şirketin SPK fazla bulabilir.
Uzadığına göre ek belgeler de isteyebilir. Onaylanacak olsa uzamazdi. 2 ay oldu. Ytd
Ek bilgi istendiğini düşünüyorum. O yüzden 25 Ocakta bir tane bildirim de daha bulundular. Bedelliden gelecek sermayeyinin kullanılacağı yerleri izahı yapılırken, yeni bildirim de (**) olan kısımı, spk istemiş olabilir. Telefondan yazıyorum, bildirim ekran görüntüsünü atamıyorum. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%500 Bedelli çok yüksek bir rakam. Bedelli onaylanıp, bedelli tarihinden sonra hisseye girmek isteyeceklerini düşünüyorum. Bedelli günü gelene kadar performanstan bir şey beklemiyorum.
Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Himone ile aynı düşüncedeyim, almak isteyende aldığı her hisse için kenara 5 TL ayırsın sonradan nakit sıkıntısı çekebilir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NOT 7 - FİNANSAL BORÇLAR kısmında hata var sanki. Kısa ve uzun vadeli banka kredilerinde TL karşılıklarında sıkıntı var gibi.Kısa vadelli 4,1ml euro borcun tl tutarı 81.4 uzun vadeli 4.1 ml euro borcun tl tutarı 93.3 ml hesaplanmış.Bilançolarda kullanılacak değerleme kuru 1euro=14.68 tl biliyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı?
NOT 25 kur riski yönetimi sayfasında doğrusu yazılmış
KISA vadeli banka kredileri 6.3ml euro
UZUN vadeli banka kredileri 6.5ml euro döviz kurunu 1euro=15.1139 tl olarak hesaplamışlar.
https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/kurlar_tr.html
Evet, bu olması gerekiyor. Keşke altına kısa bir açıklama metni de yazılsaydı. Yatırımcı ilişkileri, maillere gün içinde cevap veriyor. Onlara da sorulabilir.
Çeyreksel olarak iyi bir performans olmasa da bilançoda en merak ettiğim yer burasıydı. Şirketin yatırımlarını düşününce zaten çeyreklik performansların çok önemi kalmıyor. Umarım iletişim hatasıyla oluşan kuşkular bu bilançoyla ortadan kalkar. Bedelli sonrası ciromuz da karlarımız da beklenen zıplamayı gösterecektir diye umuyorum.
Yer İmleri