Sayfa 319/692 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Şimdi diyeceksiniz ki tamamda bize sattirmayip kendilerii satanlar satanlar kaçtan aldığı satıyor. Cevaplayqyim. 1 den yada altında alsa bile zararı verir çıkar. Sonra baskı ile sabır ile sizin dökülmesini beklerler. Daldan elma koparır gibi. Sabır ile yavaş yavaş. Nasıl olsa % 90 niz dökülecek. Temettü yok, hisse fiyatı primlenmiyor. İstersen 50 kuruştan al. Ne önemi var.
    Sn şaho burda bir senaryo yazmışsınız,düşük tutacaklar demişsiniz,tamam işte foruma katkınızı yaptınız,siz de kağıttasınız,bırakın da bilançonun mutluluğunu yaşasın insanlar,sizin lotunuz yok mu,kağıt çıksa mutlu olmayacakmısınız,bu kadar karamsarlık niye.Yarın baskı olursa o zaman hep beraber küfrederiz patrona.

2. Bugüne kadar yaptıkları bundan sonra yapacaklarının işaretlerini vermiyor mu? Bilançoda karı saklama gayretini görüyoruz, iyi niyetli olsa bedelliyi 12 aylık bilançodan sonra açıklardı, hisse o zaman daha dirençli dururdu ama niyet bozuk işte. Ne yapacaklarını algıyı hangi istikamette oluşturacaklarını ben de merak ediyorum. Aç gözlüler bu nedenle sürprizlere hazır olmak lazım, ilk tepkinin pozitif olacağını düşünüyorum ama sonrasında endişelerim var.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Fırsat bu fırsat deyip hazır alıcı varken mal dağıtırlar diye düşünüyorsunuz sanırım.

3. Yarın tavan olur taban olur stabilize kalır ben bilemem. Bunu sadece patron bilir.

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Size dedim kademe 2 - 2 ay boyunca şu islenecek. Kasada nakit var 1 - 2022 birinci dönem bilqnco çok iyi gelecek 2 - nakit çok çok büyük proje yapacaklar 3 , bu yüklenecek ve bu yazılanların hepsi doğru oalbilir. Ama borsda kimse kimseye göstere göstere para kazandırmaz..
    Göstere göstere para kazandırma ve bu kağıt öyle mi.Yahu garfiğine baksanıza aylardır millet kan ağlıyor,11 yıldır yerinde sayan bir kağıt,kazandırma ne kelime herkesi batırmış.Bu bilanço mükemmel bunun nesini eleştireceğiz,fiyat başka değer başka.

5. İnşallah patron tövbe etmiştir bu da yarın güzel bilanço açıklayan diğer hisseler gibi hak ettiği değere yolculuğa başlar.

Sn tahminci artık yatırımcı olmuşuz zaten,belli ki uzun süre burdayız,elbet anladık çakal olduklarını,ama kendine borsacıyım diyen herkes de biliyor ki kağıtda muhteşem bir potansiyel var.Aldığım günden beri zarardayım ama beklemeye değer buluyorum.Paçal da yaparım ben kağıdı ve hikayesini beğendim.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Göstere göstere para kazandırma ve bu kağıt öyle mi.Yahu garfiğine baksanıza aylardır millet kan ağlıyor,11 yıldır yerinde sayan bir kağıt,kazandırma ne kelime herkesi batırmış.Bu bilanço mükemmel bunun nesini eleştireceğiz,fiyat başka değer başka.
    Insallah herks kazanır. Insallah.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    İnşallah patron tövbe etmiştir bu da yarın güzel bilanço açıklayan diğer hisseler gibi hak ettiği değere yolculuğa başlar.
    Yok yok kırklamış,sağlam bilgi,merak etmeyin ayakkabı işinden de köşeyi döneceğiz sn tahminci))))))))

Sayfa 319/692 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •