Sayfa 322/692 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Bu hisse 9 aylıkta 250 milyon kar yazmıştı yuvarlarsak, peki son 3 ayda ne yaptı? 300 milyon daha kar yazdı.sadece 3 ayda..9 ayda yaptığı kardan fazla 3 ayda kar yapmasına rağmen aaaa düşük geldi diyorsunuz dimi ? Peki neden ? Çünkü birileri adım adım, hergun , üzerine basa basa dediği 700 milyon garanti. Ama 1 milyarda olabilir dedi.peki garantimiymis ? Hayır değilmiş! Açıklama ne ?? AA yanıldım, peki bu yanılma neye neden oldu, sizin bilinç altımızda beklentinin karşılanmasına ve olumsuz bir bakış acinizin oluşmasına. Ama bu bu rakamlar telefon edilmeseydi, burası dugu n bayram olurdu.. çünkü sadece 3 ayda , 9 aylıktan fazla kar yazmış diye.m doğruda bu. Iste bu düşünceyi silip, hisse üzerinde olumsuzluk yaratmak. Iste ben buna kızıyorum. Beyler bilanco 9 ayliga göre harika.. son 3 ay da 9 aylık tqn fazla kar elde ettik. Kimseye güvenmeyin borsda. Size alın derken satarlar, satın derken alırlar.. umarım yarın bu rasyola yeni başlangıca neden olur. Ytdr

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    900 milyon gelirin 300 milyon gideri olsa 600 milyon kar yazar. Bu durumda vergi finansallarindai 350 milyona + 600 milyonda Bu projenin geliri eklenme 950 milyon eder. 300 milyonda değerlemede gelse 1.250 milyon bilancoda kar neden olmasın.
    ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Sen çok kötü bir adamsın. Ben kesin demedim sen kesindedin. Ve ben o 300 milyon Değerleme karıni senin birden fazla kez üzerine basarak ve bak burası çok önemli kesin dediğin için inandım. İlaveten 100 daire de kesin yansayacak dedin. Oda yok..bak dostum müflis tüccar gibi eski defterleri karıştırma. Burda herkesin hatırına senin 700 milyon kar garanti ve 100 dairenin geliri kesin lafın duruyor. Uzatma çık yanıldım de. Kesin dememeliydim de

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Senin artik bu forumda yazacak sözün kalmadı.. kesin dediğin ixin özür dinlemelisin.. Bu kesin lafını çok ama çok kullandın..

6. Bu arada akıllı adamsın, ben zekanın ahlaki boyutu ile ilgilenmem..zeka benim için saygı duyulması gerekn bir şeydir. Sen akıllı adamsın
    . Senle bu duruma geldiğim içinde çok üzülüyorum. Yazdıklarının hepsi doğru senin..ama zamanlama hatası oluyor buda özün önceliğini değiştirmez. Oz olan bilgin dogrulugudur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Bir ilk yaşanmış ! Marmara4 projesinde hasılat ve kar azalmış. 9 aylık bilanço da 172 milyon ciro, 12 aylık bilanço da 134 milyona düşmüş..
    Bunu da görmüş olduk ?
    Nasıl başardılar acaba bunu !
    Benim hesabımda buradaki satışlar en az 250 milyon hasılat olmalıydı. Bu hesaba göre 700 civarı kar gelmeliydi.

8. Valla, bu kağıtta bilanço, finansal tablo, beklenti şu bu...Hepsi hikaye oldu. Adamlar milyon lotları silip yerine koyuyorlar. Canları ne isterlerse onu yapacaklar. Tahtada mutlak hakimler !

Kimseyi kırmaya gerek yok.

Bilanço her türlü oynamalarla ancak bu kadar kuşa çevrilebilirdi, onu da yapmışlar. Kör olan görür...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 322/692 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •