Sayfa 72/586 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 569 - 576 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    yüzde 70 ini dağıtsa 1,15 bürüt kar eder.net 1,05 alırız.8 de 1 kar oranına denk gelir.borsada böyle kar dağıtabilecek kaç şirket var???
    ayrıca bu kar oranları en kötü zamanımız.ilerisi için çok daha yüksek oranlar olacaktır...

sayın arkadaşım temettüyü verdirmemek için TVF NUNUN BAŞKANI CUMHURBAŞKANIMIZ baskı yapacaktır diye düşünenler çoğunlukta..küçük yatırımcıya ve kar payı dağıtımına allerjisi olduğunu idda ediyorlar.bu iddalar ne derece doğru tam bilemeyiz.kimileri hep bana der ve paylaşmayı sevmez. kimileride paylaşmak ALLAHIN emridir diye kar dağıtımını sever. bu kalpteki imanın derecesine bağlıdır.çok az zaman kaldı dua edelimde ttkom 2023 e kadar TÜRKİYE VARLIK FONUNA GEÇMESİN. eğer TVF NUNA GEÇECEKSE 2023 HAZİRANINDAN SONRA GEÇSİN.canı gönülden ister TÜRK MİLLETİ.

2.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sayın arkadaşım temettüyü verdirmemek için TVF NUNUN BAŞKANI CUMHURBAŞKANIMIZ baskı yapacaktır diye düşünenler çoğunlukta..küçük yatırımcıya ve kar payı dağıtımına allerjisi olduğunu idda ediyorlar.bu iddalar ne derece doğru tam bilemeyiz.kimileri hep bana der ve paylaşmayı sevmez. kimileride paylaşmak ALLAHIN emridir diye kar dağıtımını sever. bu kalpteki imanın derecesine bağlıdır.çok az zaman kaldı dua edelimde ttkom 2023 e kadar TÜRKİYE VARLIK FONUNA GEÇMESİN. eğer TVF NUNA GEÇECEKSE 2023 HAZİRANINDAN SONRA GEÇSİN.canı gönülden ister TÜRK MİLLETİ.
    Satılsa iyi olur.bu belirsizlik bizi bitirdi.devlete geçince daha kıymetli olur...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Türk Telekom Grubu, iştiraki TTG Finansal Teknolojiler A.Ş.'ye bağlı olarak 200 milyon TL sermaye ile bir tüketici finansman şirketi kurulmasına karar vermiştir.
    Grubumuz değer odaklı vizyonu çerçevesinde bir finansman şirketi altında sunulacak ürün ve hizmetler ile bütüncül değer yaratmayı hedeflemektedir.
    Kurulacak olan finansman şirketi, sunacağı ürünler ile pazarda Türk Telekom grup içi ve grup dışı olmak üzere geniş bir müşteri kitlesinin ihtiyaçlarını karşılayabilecektir. Ayrıca, bireysel ve kurumsal müşteriler için cihaz, taksitli alışveriş ve satın alma finansmanı sunabilecektir.
    Grubumuz, finansman faaliyetlerinin Grup portföyüne eklenmesi ile fintek çözümleri alanında varlığını büyütürken grup içi sinerjilerden faydalanarak pazardaki etkinliğini artırmayı amaçlamaktadır.
    Bu kapsamda Grup şirketimiz TTG Finansal Teknolojiler A.Ş. bir finansman şirketi kuruluşu için gerekli izinlerin alınması amacıyla 24 Şubat 2022 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na başvuruda bulunmuştur.
    Tüketici finansman şirketi kuruluşuna ilişkin kararın kamuya açıklanması, yatırımcıların yatırım kararını ve pay değerini etkileyebilecek nitelikte olması nedeniyle ertelenmiştir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1004252

işte ttkomun içini boşaltma operasyonunun en büyük adımı.ttkom kazanacak parayı bu şirkete aktaracak ve oradan siyasi mahfilleremi gidecek yoksa şirkete mi kalacak. zaman gösterecek. iyiki hisselerimin yarısını çıkıp satmıştım.bunlarda tertip bitmez.adamlar şirketin içini boşaltmada dünyanın en kurnazları

4. TTKOM: 8,50-8,51 TL %4 artıda.

Dün savaş sebebi ile taban yapıp 8,17 TL ile kapattıktan sonra, bugün %4 artarak bir miktar kayıplarını telafi etti.

Yönetim kurulunun toplanarak temettü kararını bir an önce vermesini bekliyoruz.

1 TL üzerindeki bir temettü haberi hisseyi tekrar 10 TL üzerine çıkarabilir.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

5. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1005555

3-4 yatırımcı vardı onları da kör testereyle doğradılar, 2021 faaliyet raporunda mangalda kül bırakmıyorlar ama hisse senelerdir sürünüyor.
    12'lerden 8'lere, tekrar oraya gitmesi için %50 yapması lazım, bu mehter takımı tahtacılarla nasıl olacak.
    Temettü nerede kaldı, ne verecekseniz açıklayın artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1005555

3-4 yatırımcı vardı onları da kör testereyle doğradılar, 2021 faaliyet raporunda mangalda kül bırakmıyorlar ama hisse senelerdir sürünüyor.
    12'lerden 8'lere, tekrar oraya gitmesi için %50 yapması lazım, bu mehter takımı tahtacılarla nasıl olacak.
    Temettü nerede kaldı, ne verecekseniz açıklayın artık.

temettü verdirmez TVF NUNUN YÖNETİCİLERİ. beşli şirketlerine para lazımmış.

7. Çoğunluk bankalarda değil mi? O zaman onların istemediği bir karar alınamaz.

8. Adam istiyor ki bütün muslukları ben hortumlayım, hepsi benim havuzuma aksın. Ulan, bırak biraz da yatırımcıların havuzu dolsun. Ülkede niçin yabancı yatırımcı kalmadı? Bu ülkeyi hiç bir zaman böylesine kör göze parmak sokan bir (tek) adam! yönetmemişti. [emoji35][emoji34][emoji35]

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 72/586 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •