Originally Posted by *Bozkurt Ben temettücüyüm diyin yırttın, düşsede kazanırsınız çıksada kazanırsınız. Neyse çok sulandı topik ABKA abi burdan thy lönk ekmek yedirir mi Kendi teknik analezime göre 2111 bi ceton lönk Teknik analez varsa kar la kapatırım.
Originally Posted by ajfa Suda 40 telee diyolla 40 tl de olur ama zamanı gelince alırız. Taşıma hamallığını yapanlardan. Şu savaş durulsun pegasus ve thy ışınlar. 40 TL için önce 30.30 üstü kapanış şart. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by *Bozkurt Ben temettücüyüm diyin yırttın, düşsede kazanırsınız çıksada kazanırsınız. Neyse çok sulandı topik ABKA abi burdan thy lönk ekmek yedirir mi Akşam pazarına dikkat
Originally Posted by ENGRANDMASTER Kendi teknik analezime göre 2111 bi ceton lönk Teknik analez varsa kar la kapatırım. Ben zararda bekliyon 2191 maliyet 2 dene şortumlan, hadi gine iyisin paraları katladın. Ereğli için suda 40 tl olucak diyirler Originally Posted by *Bozkurt Bugün vadesonu Nisan vadeye geçtik bizde 2191 iki dene şortumla
Hamdım Piştim Yandım
Tüpraş 500, froto 2000, endeks de 3500 iddiam var. Zaman yok ucu açık... Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by sindoma53 Dayak 2 türlü yenir bir normal , birde ara dayağı bu yüzden dereyi görmeden paçaları sıvamayın. kolay gelsin. ara dayak bitti normal dayak başladı.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by *Bozkurt Ben zararda bekliyon 2191 maliyet 2 dene şortumlan, hadi gine iyisin paraları katladın. Ereğli için suda 40 tl olucak diyirler Bu ereğli demir yaıpyordu. Suda küflenir. 40 derler, 30 bile vermezler, Tikkat etmek lazım.
Originally Posted by *Bozkurt Ben zararda bekliyon 2191 maliyet 2 dene şortumlan, hadi gine iyisin paraları katladın. Ereğli için suda 40 tl olucak diyirler Eee bende zarardayım, Pala ikimizin parasını birden alacak gibi.
Forum Rules
Yer İmleri