Pazartesi günü ise gece yarısından sonra motorin 1 lira 44 kuruş, benzin ise 57 kuruş zamlanacak.
Hiperenflasyon tam gaz otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Pazartesi günü ise gece yarısından sonra motorin 1 lira 44 kuruş, benzin ise 57 kuruş zamlanacak.
Hiperenflasyon tam gaz otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bize bişi olmaz borla çalışan araba yaparız.doldururuz boru yu gideriz.birde 2023 ten sonra Lozan bitiyo diyolar.kendi madenlerimizi .....[emoji39]
https://www.mahfiegilmez.com/2016/07...iz-de.html?m=1
Mart nisan mayis ta kkm den dönenler tatmin edici fark almazsa görürsün 10 yıl mi 10 ay mi beklemek gerekir millet aç kurt gibi saldırır gayrimenkule ..merak etme 5 milyon diyen 10sene sonra 30 milyon der.... TL deki para ile ancak O evin müştemilatıni alınır ..hee bu oyunu tabi yüzde 50 faiz bozar ...o da olur mu bilemem
y.t.d.
Valla geçen sene 400.000e satılan evler 890.000 e alıcı buldu. Şimdi 1.000.000 diyen çıkarmı diye bakıyorum. O evleri geçen sene 2.000 e kiraya verirlerken bu hafta 3.750 ye kiraya vereni gördüm. Geçen yıl satmayı düşündüğüm ev vardı. 500-550 diyorlardı biraz bekleyelim dedik. Şimdi 1.250 ye sattılar 7 kat alttaki daireyi la diyorum acaba 2.000 yazsam mınasıl olsa alanı çıkıyor.
bir halt olacağı yok.
Evlerin zaten 400 olması bedavaydi ama insanoğlu işte doyumsuz ..2 sene önce bilen bilir Kozyatağında dairelere 3+1 900 bin lira sahibinden her gün bakıyorum sarı siteye .resmen bedava olduğunu biliyordum ama işte faizcilik var serde dur biraz daha faiz alayım dur biraz daha alayım derken pat küt bam güm derken kol saati aldım ..Kozyatağında 3 +1 oldu 2.5 milyon ...yine Kozyatağı Baytur konaklari 1+1er ,500 e gidiyordu ..şimdi 1.5 milyon haa o zaman belesti şimdi normalden biraz pahalı ona katılıyorum .ama kimi yerler harbi balon .zaten gayrimenkul alicisida bunun farkında az çok
https://twitter.com/pyantika/status/...403972096?s=21
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ankarayı bilenler için söylüyorum Batıkent de Mamak da eryaman da Keçiören de yeni binalara Eskişehir yolu aksındaki semtlere yakın fiyat çekilmeye başladı böyle zırvalık olmaz ya bir taraf evinin değerinin farkında olmayan saf enayi ya da diğer taraftaki fiyatlar balonu aşmış zeplin olmuş
Yer İmleri