Sayfa 792/1019 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

TL ile dolar alıp getiri yaratirlar kaldiracli.
    Birde nüfus kağıdına bu gibiler için geri zekalı dense.oy atması yasaktır dense.baska çaresi yok.

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Macro’dan meyveler

Ürün kalitesi, kondisyonu çok iyi

Ama fiyat her daim yüksek

Bahçemde böğürtlen diktim aşıydı dikensiz sonra yayıldı heryere dikenli çıktı diye hepsini söküp attım dikensiz kökler kalmıştı inşaat yapılırken onlarda yok oldu sonra kilitli taş döşenen yerden bir kaç tane çıktı onları korumaya alayım bari kg 956tl vay be😳

Yatirimlik beklentii bittiginde once beton patlar

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Evlerin zaten 400 olması bedavaydi ama insanoğlu işte doyumsuz ..2 sene önce bilen bilir Kozyatağında dairelere 3+1 900 bin lira sahibinden her gün bakıyorum sarı siteye .resmen bedava olduğunu biliyordum ama işte faizcilik var serde dur biraz daha faiz alayım dur biraz daha alayım derken pat küt bam güm derken kol saati aldım ..Kozyatağında 3 +1 oldu 2.5 milyon ...yine Kozyatağı Baytur konaklari 1+1er ,500 e gidiyordu ..şimdi 1.5 milyon haa o zaman belesti şimdi normalden biraz pahalı ona katılıyorum .ama kimi yerler harbi balon .zaten gayrimenkul alicisida bunun farkında az çok
    Yanlış faiz politikasının sonuçları bunlar, er geç düzeltilecek bir durum. Eğer en son yapılan düşük faizli kredi dağıtılmasaydı, boşta kalan satılmayı bekleyen çok fazla ev olacaktı. İnşaat lobisi sıkı çalışarak ultra düşük faizli kredi çıkardı.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yanlış faiz politikasının sonuçları bunlar, er geç düzeltilecek bir durum. Eğer en son yapılan düşük faizli kredi dağıtılmasaydı, boşta kalan satılmayı bekleyen çok fazla ev olacaktı. İnşaat lobisi sıkı çalışarak ultra düşük faizli kredi çıkardı.
    Faiz çok önemli bir faktör tabiki .artı suda var o ultra düşük faizli dediğiniz kredi zamanı 0.64 iken enflasyon yıllık 15 idi..şu an daha da ultra düşük enflasyon 55 aylik kredi 1.30 ...

6. Bir şey soracağım şimdi temmuzda enflasyon 60 gelirse memur ve emeklinin maaşları yüzde 60 a tamamlanacak mi

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Faiz çok önemli bir faktör tabiki .artı suda var o ultra düşük faizli dediğiniz kredi zamanı 0.64 iken enflasyon yıllık 15 idi..şu an daha da ultra düşük enflasyon 55 aylik kredi 1.30 ...
    Çimentocular kolay doymaz, hep daha fazla ister. 1,30 yüksek derler ve 1 in altını isterler :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Bizim ankarada nezih bir semtte 30 yıllık 3+1 evimizi 600 bine satamadık.

Dolar 18 e fırladığında arayan çoktu. Hatta fiyatı veren bile vardı.

Satmamıştık. Şimdi kaç aydır tek arayan yok.

Emlak fiyatları bir zamanlar 2. el 532 li hatların inanılmaz rakamlarla satışına döndü.

O vakitte 20 TL lik başka numara hattı 532 li olunca onbinlerce değere gazete ilanları vardı.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 792/1019 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •