Sayfa 795/1019 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    İmar bankası yolsuzlugunuda anlatsın.cift muhasebe kaydını .
    Türkiye nin artık macera yaşayacak halı kalmadi.
    Liyakat sahibi insanlar makamlara gelmeli nokta.
    Sonunda bunu da gördük!

Yağ kavgası başladı
    https://twitter.com/Gazete_Yenicag/s...qqlRFWcKg&s=19
    Millet ittifakı bildirge yayınladı.olmasi gerekenleri.
    Siz bilmezsiniz yigenim, bizim zamanimizda yag kuyruklari, tup kuyruklari vardi..
    Ben cok sanayagi icin kuyrukta bekledigimi bilirim.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by hascan Yazıyı Oku
    Marketler de fiyat artışları ve stokculukla ilgili birşey paylaşmak isterim.Sosyal medyada ayçicek yağlarının satışdan kaldırıldığına dair görüntüler var.Dün akşam Carrefoursa internet sitesinden ayçicek yağı aldım,ödemesini yaptım.Büğün yağı beklerden 18 saat sonra beni arayarak ücretini ödediğim yağın stokta olmadığı bilgisi verildi.3 ay önce aynı magazada zeytinyağı ve deterjan da aynı olay yaşandı ve fiyatları artırıldı.Şimdi zam beklenen bir ürünün satışdan çekilmesini biliyoruz da,satın almış olduğunuz,ödemesini yaptığınız bir ürünün gönderilmemesi ve bunun tekrarlanmasına ne denir bilemedim.
    Ben de bir benzerini Migros Sanal Markette yaşadım. Stokları bitiriyoruz adı altında Zade zeytinyağı satıyorlardı kilosu 30 TL filan. Uygulamadan 2 tane seçtim, parasını ödedim. 1 saat sonra görevli aradı. Tedirgin bir sesle "abi yağın son kullanma tarihiyle ilgili bir sıkıntı var, istersen başka verelim" dedi. Ben de o ayarda, o fiyatta kampanyalı ürün varsa verin, ben fiyatı uygun diye aldım dedim. Yok dediler, ücret iadesi yapacaklarını söylediler.

3. 3-4 ay önce Metrodan 5 lt ayçiçek yağını 69 liraya almıştım , aynı marka 2 litrelik yağ daha yeni Migrostan 74 liraya aldım ve 3-5 tane kalmış ,5 litrelikler zaten yok

hemen şimdi online satış yerlerine baktım Hepsiburada da 1 litresi 75 lira
    Nasıl bir faktır bu ?
    TÜİK buralarda mı ?

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Siz bilmezsiniz yigenim, bizim zamanimizda yag kuyruklari, tup kuyruklari vardi..
    Ben cok sanayagi icin kuyrukta bekledigimi bilirim.
    Black friday, millet paraya bakmadan sepete atıyor. yakında letgoda satışa çıkar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    3-4 ay önce Metrodan 5 lt ayçiçek yağını 69 liraya almıştım , aynı marka 2 litrelik yağ daha yeni Migrostan 74 liraya aldım ve 3-5 tane kalmış ,5 litrelikler zaten yok

hemen şimdi online satış yerlerine baktım Hepsiburada da 1 litresi 75 lira
    Nasıl bir faktır bu ?
    TÜİK buralarda mı ?
    Tüik halleder:-) enflasyon artışı falan beklemeyin :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Paypal�dan sonra Visa ve Mastercard, Rusya�da bütün operasyonlarını durdurma kararı aldı.
    Türkiye'de Rus ödeme sistemi Mir'e entegre olan bankalar:
    İşbank
    Ziraat Bankası
    Vakıfbank

> Sistem Rus kartlarına perakende ödemeyi sağlasa da, sonraki aşamada Rusya'dan Türkiye'ye aktarım #swift ile sağlanıyordu. Bunun da alternatif yollarla gerçekleştirilmesi gerekecek gibi...

https://twitter.com/e507/status/1500...UAWkLH6XQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Sahi bir covid19 vardı ne oldu ona?

8. Yağ kavgası başladı
    https://twitter.com/Gazete_Yenicag/s...qqlRFWcKg&s=19
    Millet ittifakı bildirge yayınladı.olmasi gerekenleri.[/QUOTE]

millette para fışkıriyahhhhh
    para var ki yağmalıyorlar.
    varlık yağmalaması.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 795/1019 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •