-
80K yi nasil tasiyorsunuz canta torba
arabayi sube yakinina park etmek, tuhaf bakislar arasinda banka dan cikmak filan
hele bu devr de cok tehlikeli derim gecerim.........

Originally Posted by
umtt
Burgan bana 80k için 2 verdi. Çok da üstelemedim. Vakıfbank 2.25 verince oraya taşıdım.
-
Getiri de ana paranin yuzde 1 i icin ben fiziki de o riske girmez (180gun)
eurobond fona park ederdim diye dusundum su anda.......

Originally Posted by
umtt
180 gün için o oranı verdi. Aslında en iyisi %8.5-9’dan Eurobond ama orada da başka riskler var daha fazla almaya cesaret edemiyorum şu an.
-

Originally Posted by
servetbey
Normal vatandaşa uyar ama talep başka yerden geliyormuş, öyle diyorlar.
-

Originally Posted by
servetbey
80K yi nasil tasiyorsunuz canta torba
arabayi sube yakinina park etmek, tuhaf bakislar arasinda banka dan cikmak filan
hele bu devr de cok tehlikeli derim gecerim.........
Ankara’daki Burgan Bank içinde hiç müşteri görmedim.
Önünde boş yer de oluyor park etmek için. Dolayısıyla bakış atacak kimse olmuyor kargo poşetiyle alıp çıkıyorum. Burada en büyük risk bir bankanın verdiği bir banknotu (yırtık, eski vb.) diğer banka bazen kabul etmiyor. Bunun için de bankadan doları alırken seri numaralarını para sayma makinesi ile kaydettiğinde geri götürünce sorun olmuyor.
-

Originally Posted by
umtt
Ankaradaki Burgan Bank içinde hiç müÅteri görmedim.

Ãnünde boÅ yer de oluyor park etmek için. Dolayısıyla bakıŠatacak kimse olmuyor kargo poÅetiyle alıp çıkıyorum. Burada en büyük risk bir bankanın verdiÄi bir banknotu (yırtık, eski vb.) diÄer banka bazen kabul etmiyor. Bunun için de bankadan doları alırken seri numaralarını para sayma makinesi ile kaydettiÄinde geri götürünce sorun olmuyor.
İyi cesaret benim listemde poşet dolusu parayla tapu dairesine gitmekten sonra ikinci sırada.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Risk tabi ki var. Ankara Burgan Bank’ı biliyorsanız bunun minimum olduğunu anlayabilirsiniz. Bilmiyorsanız tapuda saatlerce çantada para taşımak ile aynı sanmanız normal.
-
Yav siz ne konusuyorsunuz?
80K da para mi?
Gidivana gore artik o coluk cocugun cerez parasi..
Kimse donup de bakmaz bile..
Syg,
-

Originally Posted by
Dudu
Yav siz ne konusuyorsunuz?
80K da para mi?
Gidivana gore artik o coluk cocugun cerez parasi..

Kimse donup de bakmaz bile..
Syg,
benim cadde çocuğu kuzenlerimin bu ara en büyük sıkıntısı arkadaşları 30 bin dolarlık rolex almış bu alamamış
ayrı bir dünya
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri