Sayfa 309/616 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Hadi senimi kıracam gelsin 2.30 olsun 4 de satmassam ne olayım bistte hissemi yok yeterki benim alisim oraya dek gelsin dediklerinde dogru uzun vade bu hissede hayel kurmak tan baska bisey değil o hayeli kuranlar eregli .kardemirr .sasa gibi şirketlerde gerceklestirdi bekliyoruz yukarda 2.88 gecilirse geliriz asagisa 2.30 altı helva geliriz herkese bol şans yatirim tavsiyesi degildir.
    Ben kırılmam ve sevinmem. ben sadece öngörülerimi paylaşıyorum. sonuçta Adamlar 160 milyon hisseyi halka arz etmişler. her durumda biri satar, biri alır. Biri satarken üzülür,ucuz sattım diye, biri sevinir ucuz aldım diye. ama, ucuzmu pahalımı onu piyasa belirler.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. İhtiyar uyanık.olagan üstü bir gelisme olmazsa lafını ekliyor.pendik projesi veya poliport hakkında gelisme olmazsa demek istiyor.olursa rezil olursa birileri bunu dinleyip satarsa kimse hak iddia edemesin dava açamasın diye .sen 1.60 hedefi verip olagan ustu gelisme olmazsa diyerek kurtulacağınımı zannettin.

3.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    İhtiyar uyanık.olagan üstü bir gelisme olmazsa lafını ekliyor.pendik projesi veya poliport hakkında gelisme olmazsa demek istiyor.olursa rezil olursa birileri bunu dinleyip satarsa kimse hak iddia edemesin dava açamasın diye .sen 1.60 hedefi verip olagan ustu gelisme olmazsa diyerek kurtulacağınımı zannettin.
    AFERİN
    Mevlana ne güzel söylemiş.
    "suskunluğum asaletimdendir. her lafa verecek cevabım vardır. ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye"

4.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Ben kırılmam ve sevinmem. ben sadece öngörülerimi paylaşıyorum. sonuçta Adamlar 160 milyon hisseyi halka arz etmişler. her durumda biri satar, biri alır. Biri satarken üzülür,ucuz sattım diye, biri sevinir ucuz aldım diye. ama, ucuzmu pahalımı onu piyasa belirler.ytd
    Sen şunu indir 2.50 altina bak nereye iniyo bu bistin yükselisinde ucuzmu pahalimi onu ben 2.30 da aldigimda görürüz araci kurumlarda 1.80 hisse dip olurmu bistte bagli ben sadece 2.30 bilirim yukardada 2.88 insallah inmesinde kimse kaybetmesin yukardanda alirim herseyin bi sınırı var yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Sen şunu indir 2.50 altina bak nereye iniyo bu bistin yükselisinde ucuzmu pahalimi onu ben 2.30 da aldigimda görürüz araci kurumlarda 1.80 hisse dip olurmu bistte bagli ben sadece 2.30 bilirim yukardada 2.88 insallah inmesinde kimse kaybetmesin yukardanda alirim herseyin bi sınırı var yatirim tavsiyesi degildir.
    Niye yanliış, istediğiniz gibi anlayıp yorum yapıyoruz. Ben 1.60 düşer demedim. dedimki kağıt bu şekil devam ederse, 2.30 almamda bir şeyi değiştirmezler. 2.30 satanlar daha sonra bir destek daka kırıp aşağı gider, belki 1.60 da olur. Çünkü çıkmayan kağıt düşer. düşüncede kağıtta olanların dışında kimse kaybetmez. Adam spek veya başka biri 1.XX rakamlardan alır ,alış fiyatının %10, 20 üzerine satarak karına bakar. Biste işlem gören şirketlerde bir dip yada tavan mevcut değildir.tabanlar ve tavanlar günlük değişir. kimse bura son diyemez,Buna piyasa denir.ytd

6. Bu şirketin fiyatı neden böyle oldu biliyormusunuz. Patron ve yancıları Pendik diye diye ellerinde olan hiiseyi 4.90 dan 2.80 kadar 60 cent ortalama ile pazarladılar, bazı cahillerde buna yardımcı oldu. Hemde alan en az 100 bin lot alıyordu. kağıdın spekleride hazır kapana kapatılmış yatırımcıyı, fırsat bilip aşağıdan alıp %10,20 karla satmaya başladılar. her defasında yeni sazanlar bulmak için ve ortalama düşürmek isteyen yatırımcıya vermek için kağıdı ucuzlatarak destekleri kıra kıra aşağı verdiler. Şirketin serbest fiyatını yukarı taşıyanlar, para babaları,aracı kurumlardır. sizler istediğiniz kadar küçük yatırımcıya kağıdı pazarlayın kağıdı yukarı taşıyamazsınız, paranız sınırlı olduğundan biri satar biri alır. bir kademe yukarı iki kademe aşağı olur. Küçük yatırımcı zarada, kağıdı satmıyor. spek yada aracı kurumlar uzun vade kağıda girmiyor, çünkü yukarı giderken kar edemiyor. Bu kısır döngü kırılana kadar, OLAĞAN ÜSTÜ DURUM, satın alma, şirket paylarının alınması, ortak Yada şirkete girecek bol para olana kadar bu döngü devam edecek.

Bazılarıda pendik diye diye GEBERECEK. Bir iki sene daha böyle devam ederse 40 tane pendik bile kağıtta olan yatırımcının zararını karşılamayacak zaten.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bu şirketin fiyatı neden böyle oldu biliyormusunuz. Patron ve yancıları Pendik diye diye ellerinde olan hiiseyi 4.90 dan 2.80 kadar 60 cent ortalama ile pazarladılar, bazı cahillerde buna yardımcı oldu. Hemde alan en az 100 bin lot alıyordu. kağıdın spekleride hazır kapana kapatılmış yatırımcıyı, fırsat bilip aşağıdan alıp %10,20 karla satmaya başladılar, her defasında yeni sazanlar bulmak için kağıdı ucuzlatarak destekleri kıra kıra aşağı verdiler. Şirketin serbest fiyatını yukarı taşıyanlar, para babaları,aracı kurumlardır. sizler istediğiniz kadar küçük yatırımcıya kağıdı pazarlayın kağıdı yukarı taşıyamazsınız, paranız sınırlı olduğundan biri satar biri alır. bir kademe yukarı iki kademe aşağı olur. Küçük yatırımcı zarada, kağıdı satmıyor. spek yada aracı kurumlar uzun vade kağıda girmiyor, çünkü yukarı giderken kar edemiyor. Bu kısır döngü kırılana kadar, OLAĞAN ÜSTÜ DURUM, satın alma, şirket paylarının alınması, ortak Yada şirkete girecek bol para olana kadar bu döngü devam edecek.

Bazılarıda pendik diye diye GEBERECEK. Bir iki sene daha böyle devam ederse 40 tane pendik bile kağıtta olan yatırımcının zararını karşılamayacak zaten.ytd
    Dediklerin dogru hisse iner iner patron alir 2 olur diyelim alsana pendik der 2den 6 olur yine okutur bunu borsaci olan bilir hersey hikaye ben sana diyorum 2.50 altinda 2.30 var gelir gelmez yukardada 2.88 ikisindede aliciyim 5 olur vedalaşiriz gerisi onlarin olsun sonucta kazanmak mesele burda yazdigimda alarko 11 algyo 26 lardaydi bi baksinlar şimdi nerde beni engelemislermis pol o zaman 3. Üstundeydi girdimi kol gibi bu engelleyenlere bunu hak ettiler simdi bu 2.88 de gelsinde yigicam mali bide beni tokatlasın patronyiyosa yatirim tavsiyesi degildir.

8. Tüm foruma tercüman olayım.len ihtiyar madem beklentilere inanmıyorsun ne diye burada kadayıf kıllarından görülmeyen bi tarafını yırtıyorsun .
    Sat git.sattıysan ne işin var burada.bizemi sattırmaya çalışıyorsun sana koca bir .....çekeyim.
    Pendik,poliport ,geri alım bunlardan biri olsunda göreceğim senin nasıl kıvırdığını ama kurtulamayacaksın dava açacak çok kişi.

Sayfa 309/616 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •