Sayfa 890/1019 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Ben farkli bir kistas yazayim..
    Savas zamani ve baris zamani emniyet guclerinin maaslari farkli olmali
    mesela pandemi doneminde saglik sektorune yapilan uygulamalara benzer olmali
    ne dersiniz dostlar...

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yo meslek çarpıştırmıyor,misal hakime adam gibi para veriyor,askerle kıyaslıyacaksınız bizi uzman çavuşla değil albayla binbaşı ile generalle kıyaslıyacaksınız ,baksanıza bizi onlarla kıyaslamaya gerek bile görmüyorsunuz,olay hemşire ile polisle maden işçisi ile kıyasa dönmüş.Şunu anlamanız lazım bizim kıyasımızı komiserle emniyet amiri ile hakimle albayla olmalı.Budur şikayetimiz.Yoksa memleketin halini biz de biliyoruz.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Benim esim de once covid korkusu ve yasi da doldugu icin tak diye emekli oldu, ardindan da yaz tatilinde el bilegini kirdi bir iki senedir fizik tedavi ile ugrasiyoruz yani emekli lik te pek yaramadi..

onun pek cok arkadasi da bir kac kez emekli dilekce verip geri cekti, hatta bir arkadasi iki kez dilekce verip geri cekti..
    hala daha konusuyorlar bazisi emekli olmaz o hayati seviyor biri cok zengin eczaci esi digeri fabrikator esi para ile degil o statu hoslarina gidiyo, para icin de yapmiyorlar meslegi...

not bu kisilerde sanirim tehdit yada dovulme korkulari da yok bu da enteresan bisi tabi..

bu hasta beni döver mi dava eder mi diye korkuyordum.Para pul bile gözümde yoktu sinirlerim bozulmuştu ne şamın şekeri ne arabın yüzü dedim çok sevdiğim mesleği bıraktım

Bu zihniyetin kafada saglik memuru her isi cozer var dostum...
    Bunlar nitelikli ve doktor istemiyor zaten...
    bunlar sulukcu ile alternatif tip ile yada ufurukcu ile cozer sorunlari sen dert etme...

5 dakikada bir mhrs randevu veriyordu ya 3 dakikaya düşmüş,devlete gideceksin 3 dakikada doktora derdini anlatacaksın dermanını bulup döneceksin.Doktor düşmanlığı ile ulaşacağın sağlık hizmeti budur.Aklı olan doktorları destekler.Malum yarın eylem var hiç öyle ama bu doktorlar da çok oluyor falan demeyin.Bıçak kemiğe dayanmış durumda.Bu sağlık sistemi çökmüş durumda devlette çalışmayı özendirmek şart,öyle aha kapı orada demiyeceksin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    şeye ne oluyor öyle....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    brent 109,53....

Grevi doktorlar yapiyor MHRS yapmiyor ki dostum..........

ama doktorlar mhrs ye belki talep acilmasini engelleyebiliyor olabilir ler bilmiyorum..

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yarın yaşlı bir komşu teyzeme çok bela randevu almıştım oda mı iptal olacak madem eylem var neden randevu veriliyor be

Benim kaynana, gozune bir krem filan surdu gozunu gostermek icin gitti ozele, muayane film goz tansiyonu tetkikler ilaclar filan goz no tespiti, 6 ay sonra da katarakt ameliyati yapalim dediler
    Gun sonu 400tl
    saygilarimla...

Benim de 3 saatim onlarla gecti 15-20 kisi ile maske li mesafeli bir ortamda zaman harcadim bir de...

Yahu 5 dakikada doktor yaşLı teyzemize ne yapacak ki,bence üç beş paraya kıysın özele gitsin,eminim eylem özellerde yoktur.

Kocadan ayrilip ayni evi paylasip baba dede anne maasi alanlari ne zaman yakalicaklar bakalim..

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Sadece o değil işin erken emeklilik boyutu var.
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 890/1019 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •