Sayfa 124/426 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 985 - 992 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Alıntı Originally Posted by dıpdıp Yazıyı Oku
    Olur güzel kardeşim. Bu şirket ile ilgili ya olumlu konuşurum yada hisse mi satarim. Şikayet etmem bir daha. Zaten şikayet edlecek bir durumda yok. Gayet güzel kazanıyoruz hepimiz...şirketi eleştiren herkes hissesini satsin lütfen.
    Bu şirket için olumlu tek bı laf edilemez...
    Bu şirket için araştırma yapmak handsize Silopi milopi gibi şeylerle uğraşmakta anlamsız..
    Bı arkadaşın dediği gibi bedavayken alinip çok ucuzken satılacak bı hisse .
    Ben herşeye rağmen bı miktar tutuyorum.
    Ama artık bı beklentim yok...
    Bigün bı mucize olur yükselirse ne ala yoksa sinirlerim ne zaman dayanamazsa satarım, kağıdı da ekranından çıkarırım..
    Bu nedir yaaa...

2.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Bu şirket için olumlu tek bı laf edilemez...
    Bu şirket için araştırma yapmak handsize Silopi milopi gibi şeylerle uğraşmakta anlamsız..
    Bı arkadaşın dediği gibi bedavayken alinip çok ucuzken satılacak bı hisse .
    Ben herşeye rağmen bı miktar tutuyorum.
    Ama artık bı beklentim yok...
    Bigün bı mucize olur yükselirse ne ala yoksa sinirlerim ne zaman dayanamazsa satarım, kağıdı da ekranından çıkarırım..
    Bu nedir yaaa...
    Bu şirket ile ilgili olumlu birşey yazmamak lazım. Sicilleri bozuk. Defter değeri , fk , diğer şirketlerle kıyaslandığında çok saçma bir fiyat çıkıyor karşımıza. Buradan da ,Twitter'dan da iyi niyetli veya hisseyi pazarlayan arkadaşlar illaki olacaktır. Ama sürekli roket,, ooo uçacak kaçacak demek ky çekmekten ve hisseyi surundurmekten başka işe yaramıyor. Gsdde durumu da çok komik.

Bu şirket ile ilgili olumlu birşey yazmamak lazım. Sicilleri bozuk. Defter değeri , fk , diğer şirketlerle kıyaslandığında çok saçma bir fiyat çıkıyor karşımıza. Buradan da ,Twitter'dan da iyi niyetli veya hisseyi pazarlayan arkadaşlar illaki olacaktır. Ama sürekli roket,, ooo uçacak kaçacak demek ky çekmekten ve hisseyi surundurmekten başka işe yaramıyor. Gsdde durumu da çok komik.
    Şirketin pazarlanmaya ihtiyacı yok ki..
    Fiyatı ortada , karı ortada, ozsermayesi , f/k ,
    Defter değeri ortada..
    Biraz kağıdı inceleyen bı insan atlar bu kağıdın üstüne..
    Bence bu kağıt cezalı.
    Bı nedenden dolayı fonlar bu kağıda bulasmiyor.
    İşlem hacminden de belli..
    Cezası kalkar diye bekliyorum, )))
    Belki bı ihtimal 3 aylığı 200 gibi gelirse bı hareket gelir .

4.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Şirketin pazarlanmaya ihtiyacı yok ki..
    Fiyatı ortada , karı ortada, ozsermayesi , f/k ,
    Defter değeri ortada..
    Biraz kağıdı inceleyen bı insan atlar bu kağıdın üstüne..
    Bence bu kağıt cezalı.
    Bı nedenden dolayı fonlar bu kağıda bulasmiyor.
    İşlem hacminden de belli..
    Cezası kalkar diye bekliyorum, )))
    Belki bı ihtimal 3 aylığı 200 gibi gelirse bı hareket gelir .
    Ya öyle deme. Tunabeyi var Twitter da adam Aralık ayında 3.30 civarı hedef 2 basamaklar diye hedef gösterdi.. biraz arttı yolumuz uzun dedi. Bu adamlara güvenip alım yapanlar var. Adamın 70 k takipçisi var. Alan herkes temel - teknik mi bakıyor...bunun spegi tam allahsız. Gelen oldu mu geri cevirmiyor

Ya öyle deme. Tunabeyi var Twitter da adam Aralık ayında 3.30 civarı hedef 2 basamaklar diye hedef gösterdi.. biraz arttı yolumuz uzun dedi. Bu adamlara güvenip alım yapanlar var. Adamın 70 k takipçisi var. Alan herkes temel - teknik mi bakıyor...bunun spegi tam allahsız. Gelen oldu mu geri cevirmiyor
    Hocam tamam gaza gelenler olabilir ama kağıt aramaya kalktığında da ilk göze çarpan kağıtlardan...
    Bı kağıdı almak için daha ne olması lazım.
    12 aylık karı muhteşem üstelik gemi kiralama fiyatlarına görede 3 ayligi da iyi gelecek.
    Ben daha önce fonlar, spekler tarafından cezalı konuma dusurulen kağitlarla karşılaştım .
    Sahibi yüzünden kağıdı kontrol edemeyiz düşüncesiyle kağıdı almıyorlar..
    Ama bu o olay illa bigün degisecek , biz kalirmiyiz o zaman bilemiyorum...
    Gitmeyen kağıtta beklemek bunaltir insanı ,hele kısıtlı parayla oynuyorsan ..

6.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Hocam tamam gaza gelenler olabilir ama kağıt aramaya kalktığında da ilk göze çarpan kağıtlardan...
    Bı kağıdı almak için daha ne olması lazım.
    12 aylık karı muhteşem üstelik gemi kiralama fiyatlarına görede 3 ayligi da iyi gelecek.
    Ben daha önce fonlar, spekler tarafından cezalı konuma dusurulen kağitlarla karşılaştım .
    Sahibi yüzünden kağıdı kontrol edemeyiz düşüncesiyle kağıdı almıyorlar..
    Ama bu o olay illa bigün degisecek , biz kalirmiyiz o zaman bilemiyorum...
    Gitmeyen kağıtta beklemek bunaltir insanı ,hele kısıtlı parayla oynuyorsan ..
    Geçen sene fonlar taşıdı bu hisseyi. 21 Aralık’tan sonra Citi çok fazla sattı onu da fonlar takip etti. Son bir ayda fonlar biraz alıma gelmişlerdi, pazartesi de almışlar ama salı satmışlar. Pazartesi satıp Salı alan da Citi. İkisi aynı anda satışa ya da alıma gelse ya da biri usul usul beklese hareketin yönü belli olurdu. Yukarı olacaksa bu hisseyi fonlar, yabancı ya da yerli büyük spekülatörler götürür ancak. Yabancı yok gibi zaten, olan da genellikle bıyıklı ya da algoritma.

Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Geçen sene fonlar taşıdı bu hisseyi. 21 Aralık’tan sonra Citi çok fazla sattı onu da fonlar takip etti. Son bir ayda fonlar biraz alıma gelmişlerdi, pazartesi de almışlar ama salı satmışlar. Pazartesi satıp Salı alan da Citi. İkisi aynı anda satışa ya da alıma gelse ya da biri usul usul beklese hareketin yönü belli olurdu. Yukarı olacaksa bu hisseyi fonlar, yabancı ya da yerli büyük spekülatörler götürür ancak. Yabancı yok gibi zaten, olan da bıyıklı ya da algoritma.
    Dayanabilecegim kadar bekliycem zaten..
    Bu kadar ucuz bı hisseden komple ayrılmak olmaz, ama inşallah çok bekletmezler bizleri.
    Bu kadar ucuz bı hisse kalmadı gibi BIST te...
    Çok da bı beklentim yok ama en azından f/k bu kadar kar sonrasında bı 2.5 olsun...

8. Ne zaman navlun fiyatları kalıcı düşüş sağlar çıkarım fiyata bakmam.Bence en az 3 çeyrek olumlu olur navlun.Artı krize dayanıklı bir şirket döviz varlığı ve döviz geliri.Bankacılık kıvamında gidiyor.Silopi'de ne olacağını bilmiyorum ama mutlaka birşey olmalı.Halka açılma mı hisse devri mi.Bu bayağı bir hareket getirir.

Sayfa 124/426 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •