Bugün ekranı izleyerek bu kanaate vardım.Söylemim genel anlamda değil, bugünki ekran için geçerlidir.Hisseyi biraz aşağı yukarı yapınca heyecanlanan yatırımcılar da var.Asıl hitap ettikleride onlar zaten.Bende yaklaşık 20 yıldan uzun bir süredir bu arenadayım.Bu hisse gerçekten altın gibi bir hisse ama patronlar sürekli tepesini vurup sersemletiyor ki mal alayım diye.Sabır,çok çok sabır gerekiyor.Yoksa olmaz.

Originally Posted by
ocak20
Arkadaş şu mantıgı anlamış degilim.düşürsün mal kaptırır , ben toplamaya devam sözleri. Hangi tahta sahibi mal kaybetmiş şimdiye kadar söyleyin. Eczacı hisselerinde bu şafları 12 yıldır o kadar çok insandan duydum ki ama sonuç ortada patronun birşey kaybettigi yok ama bu lafları edenler kaybedip gittiler yada yıllarını heba ettiler. Bana göre aşırı amatörce laflar. Kusurabajmayın serzenişte bulundum kimseyi kırmak yada saygısızlık degil amacım sadece gerçegi göstermel. Tahta sahibi kaybetmez bu ülkede asla. Belki düşürür sen 1 lot ekstra almışsındır ama o başkalarından 1000 katını toplamıştırdır.tahtacı toplamdaki lotuna bakar, dışardan mal gelmesine göre aşagı yada yukarı yapar. Ama bizler sadece kendimize göre degerlensiririz arka planda kimler ne kadar mal aldı verdi tahtacı ne yaptı pek göremeyiz.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Yer İmleri