Sayfa 509/993 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

TÜİK’te baş döndüren bir atama daha yaşandı. TÜİK başkan yardımcılığına üçüncü kez Kürşat Dosdoğru getirildi. Dosdoğru daha önce bir kez başkan, iki kez de başkan yardımcısı olmuş ancak her atamadan sonra görevden alınmıştı.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...k-7022129/amp/

Töbe töbe... Anan güzel mi derler adama, rus uçaklarına karşı çalışacağını hiç sanmam ama, s i k t i r i c i SIHA'lara benzemez o iş, R-36 füzelerini Bizans ve Ankara semalarında görürüz artık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Töbe töbe... Ana güzel mi derler adama, rus uçaklarına karşı çalışacağını hiç sanmam ama, s i k t i r i c i SIHA'lara benzemez o iş, R-36 füzelerini Bizans ve Ankara semalarında görürüz artık.
    Rus hava savunma sisteminin, Rus uçaklarına karşı kullanılabileceğini düşünmek için ileri derecede geri zekalı olmak lazım.

4. Değerli Arkadaşlar, bu gün Edirne den yeni köprüyü kullanarak(Çanakkale Köprüsü) Bandırmaya geldim,bakın fiyat feribot seviyesi dahi olsa çok faydalı bir hizmet olurmuş ama birde Koru Dağlarından inince otoyal bağlantısı ve gişeler var şu anda bile 250 tl yi geçer ücret,o yolu düzenli kullanan kamyon vb araçların her hangi bir zorlama olmazsa feribotu tercih edeceğini düşünüyorum,sadece 3 ay yoğun özel araç trafiği için günlük 46 bin araç geçiş garantisi çok zorlama olmuş.

İyidir iyidir kütahya havaalanına göre bakıyorum fizibilitesi mükemmel bir proje ,yavaş yavaş öğreniyorlar bu işi.On onbeş proje daha yaparlarsa devlete sıfır maliyetli proje de yaparlar,aceleci olmamak lazım ben iyimserim.

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Değerli Arkadaşlar, bu gün Edirne den yeni köprüyü kullanarak(Çanakkale Köprüsü) Bandırmaya geldim,bakın fiyat feribot seviyesi dahi olsa çok faydalı bir hizmet olurmuş ama birde Koru Dağlarından inince otoyal bağlantısı ve gişeler var şu anda bile 250 tl yi geçer ücret,o yolu düzenli kullanan kamyon vb araçların her hangi bir zorlama olmazsa feribotu tercih edeceğini düşünüyorum,sadece 3 ay yoğun özel araç trafiği için günlük 46 bin araç geçiş garantisi çok zorlama olmuş.
    365 gün 24 saat boyunca her 2 sn.de 1 araç geçeceğine inanmak için zorlama değil başka şeyler aramak lazım
    45 gün sonra ramazan bayramında, gördünüz mü bak köprü kara geçti başlıkları okuruz, kurbanda da geçiş rekoru kırarız..

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    365 gün 24 saat boyunca her 2 sn.de 1 araç geçeceğine inanmak için zorlama değil başka şeyler aramak lazım
    45 gün sonra ramazan bayramında, gördünüz mü bak köprü kara geçti başlıkları okuruz, kurbanda da geçiş rekoru kırarız..
    1 hafta boyunca ücretsiz

Bu süre boyunca bakalım kaç geçiş olacak

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İyidir iyidir kütahya havaalanına göre bakıyorum fizibilitesi mükemmel bir proje ,yavaş yavaş öğreniyorlar bu işi.On onbeş proje daha yaparlarsa devlete sıfır maliyetli proje de yaparlar,aceleci olmamak lazım ben iyimserim.
    Yaramı deşmeyin, Afyon yoluna gidince asabım bozuluyor zaten, garanti yolcu sayısı 1.280 bin uçuş sayısı günde 1 evet, sadece bir...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 509/993 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •