Sayfa 32/1122 İlkİlk ... 22303132333442821325321032 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum 10 Şubat ta ağır bir ameliyat geçirdim aort anevrizması ameliyatı açık olarak yaptılar. Sizleri elimden geldiğince okumaya çalıştım. Sayın dudu şimdi yaş olarak aynıyız galiba emekli olmama rağmen üniversitede İzmir'de profa açıktan iyi bir para verdim güya özel odadaydim fakat oda da televizyon çalışmıyor eşim refakatçi olarak kaldı ne çarşaf ne de yastık vermediler ayrıca ameliyata girerken bütün ilaçları bana aldirdilar. Hastaneden çıkarken özel oda diye günlük 100tl para aldılar. Yani sözün kısası paran yoksa öl geber diyorlar. Ameliyat için sıra alamadık birde torpil bulup paralar ödedik. Tam bir rezalet
    Özlemişim burda yazmayı. Herkese saygılar.

Geçmiş olsun.bu ülkede paran yoksa ölürsün.

3.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum 10 Şubat ta ağır bir ameliyat geçirdim aort anevrizması ameliyatı açık olarak yaptılar. Sizleri elimden geldiğince okumaya çalıştım. Sayın dudu şimdi yaş olarak aynıyız galiba emekli olmama rağmen üniversitede İzmir'de profa açıktan iyi bir para verdim güya özel odadaydim fakat oda da televizyon çalışmıyor eşim refakatçi olarak kaldı ne çarşaf ne de yastık vermediler ayrıca ameliyata girerken bütün ilaçları bana aldirdilar. Hastaneden çıkarken özel oda diye günlük 100tl para aldılar. Yani sözün kısası paran yoksa öl geber diyorlar. Ameliyat için sıra alamadık birde torpil bulup paralar ödedik. Tam bir rezalet
    Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum 10 Şubat ta ağır bir ameliyat geçirdim aort anevrizması ameliyatı açık olarak yaptılar. Sizleri elimden geldiğince okumaya çalıştım. Sayın dudu şimdi yaş olarak aynıyız galiba emekli olmama rağmen üniversitede İzmir'de profa açıktan iyi bir para verdim güya özel odadaydim fakat oda da televizyon çalışmıyor eşim refakatçi olarak kaldı ne çarşaf ne de yastık vermediler ayrıca ameliyata girerken bütün ilaçları bana aldirdilar. Hastaneden çıkarken özel oda diye günlük 100tl para aldılar. Yani sözün kısası paran yoksa öl geber diyorlar. Ameliyat için sıra alamadık birde torpil bulup paralar ödedik. Tam bir rezalet
    geçenlerde aklıma gelmiştiniz bu kadar uzun zaman foruma yazmamazlık etmezdi diye düşünmüştüm büyük geçmiş olsun

5. İlaç fiyatları da uçtu en dandik ilaç 30 liradan başlıyor

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    büyük geçmiş olsun.
    acil şifalar diliyorum.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7. Geçmiş olsun sn Duduya sn iyimsere acil şifalar olsun
    Sağlık sektöründe muhtelif problemler var.
    geçen gün devlet hastanesinde kadın dr ablamı bir fiziken dövmediği kaldı.
    kabrisin nirvanası,aşağılamanın nirvanası...... vs

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Biberde mi yemiyeaahh
    biberi bilmem de,
    lahanada çözüm bulunmuş....
    çeyrek lahana satışa başlamış....

yazında; çeyrek karpuz/kavun satılır mı....

Sayfa 32/1122 İlkİlk ... 22303132333442821325321032 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •