Sayfa 579/1007 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Viop XL

1. Bae 10milyar dolarlık yatırım bakalım kime konucak talih kuşu
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. o gün bugün mü ?

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bae 10milyar dolarlık yatırım bakalım kime konucak talih kuşu
    Normalde Tüpraş'ı alsa, sattığı petrol ile bir kaç yılda amorti eder. Onu satmamaları lazım.

Torku Konya Şeker yazmışlar.
    >>>>>>>>>>
    https://www.dosyahaber.com/ekonomi/t...or-h39051.html

Torku markasının da sahibi Konya Şeker gibi şirket ve iştirakleriyle ülkenin büyük gıda üreticileri arasında olan Anadolu Birlik Holding'e Birleşik Arap Emirliklerine satılıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. BBHT'ye bir sanayici çıktı İzmir İstanbul kamyon ücreti 1000 dolar oldu dedi, demiryolu istiyor. Internetten baktım Sincan'dan demiryolu uzayıp Yenikent ve Kazan Soda'ya uzanıyormuş, ihracat için bu tip şeyler gerekir tabi parası vatandaştan çıkıyor o da var.

Twitter'da bir videoda bir çiftçi biz soğanı 1 liraya satmazken markette neden 5 TL, neden çöpe gidiyor diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

SPOT

Taşınan Açıklar da EREGL ve PETKM taşınmış,

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    avrupada 40 günlük motorin kalmış stoklarda
    söylemiştim daha evvel dizel araba almayın diye

https://www.bloomberght.com/avrupa-n...-kaldi-2302516
    araba değil, tüpraş aldık bu yüzden..bir de petkim, ne de olsa onun da %20 payı var star rafinerisinde
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT'ye bir sanayici çıktı İzmir İstanbul kamyon ücreti 1000 dolar oldu dedi, demiryolu istiyor. Internetten baktım Sincan'dan demiryolu uzayıp Yenikent ve Kazan Soda'ya uzanıyormuş, ihracat için bu tip şeyler gerekir tabi parası vatandaştan çıkıyor o da var.

Twitter'da bir videoda bir çiftçi biz soğanı 1 liraya satmazken markette neden 5 TL, neden çöpe gidiyor diyor.
    bin dolar doğru olabilir.
    ağustos ayında istanbuldan izmire kamyon yolladığımda 7 bin lira almıştı.
    ağustos nere nisan nere.

Sayfa 579/1007 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •