germiyanlının yazısı ''' ardyz bedelli açıklayınca pek çok fon yüklü çıkış yapmaya başladı , bu izahnamede yazıyormu çok bilmiş arkadaş
Ben demiyorum ki serbest fonlar gibi günlük haftalık hisse değiştirsin , 6 aydır elindeki hisse gitmiyor ,bu ortamda gitmeyince daha neyi bekliyor diyorum
izahnameyi okuyacağım , hisseye aşık olma maddesi yoksa yine yazarım '''
yanıt ;
bekler , beklentisi var ki bekler . haydo dayının fonu da da senelerdir halkbank' da bekliyor. o bilmiyor mu satmasını. bak gene aynı şeyi diyorsun. '' 6 aydır elindeki hisse gitmiyor , bu ortamda gitmeyince ...'' gerçekten bilgin eksik. fon yöneticisi bir değer biçip hisseyi portföye alıp , ederine gelmesini bekler. hisse gitmiyor diye elinden çıkartmaz , bir önceki yazımda yazdım gene aynı şeyi. hissenin bilançolarında bozulma olur , bir haber gelir o zaman satabilir fon yöneticisi. 6 aydır gitmiyor diye , bir değer biçilen hisse portföyden çıkarılıyorsa o zaman o fon bir değer fonu olmaktan çıkar. !
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri