Sayfa 676/1007 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT, piyasa satıyor birileri alıyor görünümü var,
    Diğer sata sata mal kalmayacak.

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Coşku başlamış piyasada çöküş yakındır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ben pes etmeden imkânı yok

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Diğer sata sata mal kalmayacak.
    Diğer alışa geçse düşüş başlayacak bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. sadece atıyorum ; dolar bazlı mı su bazlı mı ucuz herkes bisey diyor şu an için..endeks duzeltmesi yasanirken ayı tuzağina ininceye kadar eğer usd endeksin zirve hareketinin benzerini yaparsa ki secime yakin yabancinin yuksek kur bozup piyayasaya yeniden geri dönüşü için gerçek anlamda hem usd hem su bazlı ucuzluk herkesin işine gelecektir diye attım..yersen kirşen..

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Diğer alışa geçse düşüş başlayacak bence
    Diğerde para kalmadı buradan satıp vioptaki parayı kurtarmaya çalışıyor. Teminat yetişmiyor.

6. İçişleri Bakanlığı, Türk vatandaşlığına başvuruda alınacak gayrimenkul değerinin 250 bin dolardan 400 bin dolara yükseltildiğini duyurdu.

7. Hisselerle vedalaşma vakti geldi gibi hissediyor ama herkes satmış ben aşık olmuşum hisselerine veremiyo elim.

8.  Alıntı Originally Posted by gmt[emoji768
    ;5882784]ben pes etmeden imkânı yok
    Doları düşürücü bir ürün açıklarlarsa süper bono, enflasyon endeksli mevduat vs. borsa güzel bir düzeltmeye girer. Çünkü bu dolar düşmeden hayat pahalılığını ve enflasyonu düşürmek mümkün değil.

Sayfa 676/1007 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •