Birçok avrupa ve asya ülkesine çatır çatır ihracat yapıyorlar. Polat ailesi bu sektörde kaliteyi ve çıtayı epey yükseltti kutluyorum
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yanlış zamanda egser i 16,4 lerden satış yaparak bu güzel kar fırsatını kaçırmıştım.seramik sektöründe diğer firma QUAGR nin yatırımlarının cazibesine kapılarak diğer trene binmiştim.Ne yazıkkı QUAGR forum sayfası olmadığından burada yazdığım için affınıza sığınıyorum.Egeseramiğe göre QUAGR nin olumsuz bir tarafı hakkında bilgisi olan varmı.Tşk...
Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Sayın Kubilayn Ben böyle bir karşılaştırma yapmıştım.
Bu karşılaştırmada anlık finansallara göre EGSER bariz ucuzdu.
O zamanlar X2,5 olan oran şu an X2 oldu.
Yani bence hala EGSER ucuz.
(Beklentiler hesaba katılmadığında)
QUAGR nin 1 yıl sonraki performasını bilemiyoruz.
Temettü sonrası eşleşme 24,54 oldu.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
bir aşağı bir yukarı çamaşır gibi çırpıyorlar![]()
Temettüler hesabımıza çarşamba yatacak. Bize o parayla alım fırsatı tanımadan alttan topluyorlar köftehorlar. Biz temettüleri aldıgımızda yükselmiş olur![]()
Yer İmleri