Sayfa 495/1312 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

emlakcı arkadaşa sordum faizler artarsa konut fiyatları durulur dedi

2. Ev fiyatları artıyor, kiralar artıyor
    Artmasına artsın da
    Bu fiyatları verebilecek ekonomik durum bu millette yok
    Aylık geliri 14-15 bin TL olan insanlar bile 1 milyona ev alamaz
    Kısacası bu ülkenin insanlarında bu kadar para yok, alanlar babadan dededen kalanları satarak alıyor, o da be kadar gider meçhul
    Göreceğiz neler olacak

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    katilmiyorum
    cunku satislarin cok azi konut kredisi ile gerceklesiyor. Geri o istatistige nereden bakiliyor bulamadim ama yuksek degil oran
    Alicilarin cogu nakit
    Kastettigim konut kredi faizleri degil mevduat faizleri.
    Adam gibi tl’ye faiz verilsin bakalim konut fiyatlari ne oluyor? nominal olarak bile geriler.

4.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Ev fiyatları artıyor, kiralar artıyor
    Artmasına artsın da
    Bu fiyatları verebilecek ekonomik durum bu millette yok
    Aylık geliri 14-15 bin TL olan insanlar bile 1 milyona ev alamaz
    Kısacası bu ülkenin insanlarında bu kadar para yok, alanlar babadan dededen kalanları satarak alıyor, o da be kadar gider meçhul
    Göreceğiz neler olacak
    hocam bende kım verıyor bu paraları dıyordum ama 1 mılyon arabaya sıraya gırıyor mıllet etrafımda 2mılyonada ev alan hemde oyle boyle deil istanbul deil anadoluda birde var bu para bazılarında

5. Devlet bankalarına bir ziyarette bulundum. Bizim gibi bordro mahkumlarının maksimum alabilecekleri konut kredisi 1 milyon lira ile sınırlandırılmış. Onu da herkese vermiyorlarmış. 80 bin lira masraf ve aylık 1.29 orandan Vakıf. 1,34 Ziraat. Caddede evler 9 milyon lira bu arada…

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Devlet bankalarına bir ziyarette bulundum. Bizim gibi bordro mahkumlarının maksimum alabilecekleri konut kredisi 1 milyon lira ile sınırlandırılmış. Onu da herkese vermiyorlarmış. 80 bin lira masraf ve aylık 1.29 orandan Vakıf. 1,34 Ziraat. Caddede evler 9 milyon lira bu arada�
    80 bin lira masraf, faizi otomatik yüzde 8 artırmış oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    80 bin lira masraf, faizi otomatik yüzde 8 artırmış oluyor.
    80bin lira dediği tapu harci %4 ve %2 emlakcı dahildir, bankanın o kadar masrafı yok.

hayat sigortasını taksitli yaparsanız bankanın 1 milyona 10bin civarı masrafı var.

Sayfa 495/1312 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •