Sayfa 593/1044 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Güzel bir gün olması dileğiyle tünaydın, Lütfü hocam erkencisin.

Tünaydın hocam

Çokta erken değildi aslında normalde daha erken kalkıyorum kediler ve tavuklar var bizim onlara bakıyorum (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Tünaydın hocam

Çokta erken değildi aslında normalde daha erken kalkıyorum kediler ve tavuklar var bizim onlara bakıyorum (:
    Oooo çok güzel hocam acayip stres attırır insana. Tavuklara iyi bak yumurta altın oldu neredeyse.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Oooo çok güzel hocam acayip stres attırır insana. Tavuklara iyi bak yumurta altın oldu neredeyse.
    Bizimkiler daha çok stres yapıyorlar genelde

Yumurta pahalı ama yem çok daha pahalı hale geldi hocam, burada eskiden buğday 1,25 TL iken yumurta fiyatı 50 kuruştu, şuan buğday 6 TL den pahalı, yumurta fiyatı 1,5 TL, ben satmak için yapmadığım için fiyatı sorun etmiyorum ama yumurta yem fiyatlarına göre ucuz kaldı, ben kanatlı hayvanları sevdiğim için evin bahçesi de küçük olduğu için sadece tavuk besliyorum, geniş bahçe olsa her çeşit kanatlıyı doldururum
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bizimkiler daha çok stres yapıyorlar genelde

Yumurta pahalı ama yem çok daha pahalı hale geldi hocam, burada eskiden buğday 1,25 TL iken yumurta fiyatı 50 kuruştu, şuan buğday 6 TL den pahalı, yumurta fiyatı 1,5 TL, ben satmak için yapmadığım için fiyatı sorun etmiyorum ama yumurta yem fiyatlarına göre ucuz kaldı, ben kanatlı hayvanları sevdiğim için evin bahçesi de küçük olduğu için sadece tavuk besliyorum, geniş bahçe olsa her çeşit kanatlıyı doldururum
    Aynı düşüncedeyiz Lütfü hocam, benim önceki evin ufak bahçesi vardı köşesine kümes yapmıştım tavuk ördek küçük köpeğimde vardı ama taşındık hepsini verdim arkadaşlara.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

BNTAS arada kaynamış takip etmeyi unutmuşum, günlük grafa küçük kanal eklemiştim 3.44 kanal üst bandı 3.47 lik fibo üzerini takip.

BNTAS bugün 3.47 ye değmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Aynı düşüncedeyiz Lütfü hocam, benim önceki evin ufak bahçesi vardı köşesine kümes yapmıştım tavuk ördek küçük köpeğimde vardı ama taşındık hepsini verdim arkadaşlara.
    Köpekleri bende çok seviyorum ama bahçe küçük olduğu için alamadım hiç, şimdi birde kediler var artık köpek almak çok zor

7. Olsun onlar yeter zaten hocam.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Olsun onlar yeter zaten hocam.
    Bazen fazla bile geliyorlar hocam

Ama imkanlar dahilinde en iyi ortamı ve beslemeyi sağlamaya çalışıyorum

Sayfa 593/1044 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •