Sayfa 19/610 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 145 - 152 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Hisseyi tam 1 sene önce alanlar, dolar bazlı %28 kâr etmiş, sene başında alanlar ise dolar bazlı %41 kâr etmiş.
    Çok iyi....
     Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Dolar bazlı grafiği aç rakamlara bak...
    Geçen sene 21 nisan kapanışı 0,54 dolar.
    Bugün 22 nisanda 0,69 dolar.
    Hesapla bakalım yüzde kaç yükselmiş....
    Kimseyi aptal yerine koymuyoruz. Sen kendini aptal kabul ediyorsan ne yapabiliriz ki...

Grafik te burada;
    https://tr.tradingview.com/chart/

Sağ üst köşedeki düğmeden usd'ye ayarlarsan görebilirsin...
    Ben yalandan düşrülmüş fiyata göre hesap yapmam..!! Millete hisseyi 6-6,25 TL ye kitlediler hırsız pu.şt.lar..!!!
    Benim için elden çıkardıkları fiyat önemli, işkence ile süründürmek için indirdikleri fiyat umrumda olmaz..!!!
    Sen o fiyata göre yorum yap zararda olanlar sana bol bol selam gönderir devam et sen..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

2. Millete mal kitlerken işlem hacmi 10 milyon lot larda gezer, ama millete işkence yaparken 1 milyon lot bile olmaz .!!!
    Yapacağınız baskının da, yapacağınız tahtanın da taaa.....!!!!
    Oruçlu oruçlu illa sövdüreceksiniz kendinize..!!!

Bu fiyata satarız diye bekleyen bit yavrularına tavsiyem, avuçlarıma bal döküp yalasınlar, başka türlü ellerine bi b.o.k geçmez..!!!

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Ben yalandan düşrülmüş fiyata göre hesap yapmam..!! Millete hisseyi 6-6,25 TL ye kitlediler hırsız pu.şt.lar..!!!
    Benim için elden çıkardıkları fiyat önemli, işkence ile süründürmek için indirdikleri fiyat umrumda olmaz..!!!
    Sen o fiyata göre yorum yap zararda olanlar sana bol bol selam gönderir devam et sen..!!!

Ben yalandan düşürülmüşünü falan bilmem. Grafik orada. Aç bak. Varsa yanlış onu söyle. Tahtada o fiyat oluştuysa, oradan alanlar var demektir. Alan adam da bugün dolar bazında %28 kârda. Ben bunu söyledim. Yanlış bunun neresinde?

Ve aleyküm esSelam...

4. Abiler münakaşayı bırakın da bu niye böyle onu deyin hele Hani dolarlar , hani stoklar , hani 20 ler 30 lar niye geri geri gidiyor bu balık amet

5.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Ben yalandan düşürülmüşünü falan bilmem. Grafik orada. Aç bak. Varsa yanlış onu söyle. Tahtada o fiyat oluştuysa, oradan alanlar var demektir. Alan adam da bugün dolar bazında %28 kârda. Ben bunu söyledim. Yanlış bunun neresinde?

Ve aleyküm esSelam...
    Sen bugünkü hacimde satış olduğunu düşünüyorsan hiç boşuna konuşmaya gerek yok, almaya kalk bakalım 500k neler olacak..!!!
    Geçen yılda aynı i.bi.ne.lik.lerle hacimsiz düşürüldü hisse borsanın düzeltmrsi yok pandemi yok dolar krizi bahanesi çok balık Ahmet'in..!!!
    Madem bir yılda alanlar kârda sende al bu fiyata seneye görürsün nasıl kardasın..!!!

Hırsızın şahidi olmaya gerek yok, adamın niyeti yatırımcısını soymak üzere kurulu, gerisi bahane..!!!

Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Abiler münakaşayı bırakın da bu niye böyle onu deyin hele Hani dolarlar , hani stoklar , hani 20 ler 30 lar niye geri geri gidiyor bu balık amet
    mal cevizde ondan
    nasip....

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Sen bugünkü hacimde satış olduğunu düşünüyorsan hiç boşuna konuşmaya gerek yok, almaya kalk bakalım 500k neler olacak..!!!
    Geçen yılda aynı i.bi.ne.lik.lerle hacimsiz düşürüldü hisse borsanın düzeltmrsi yok pandemi yok dolar krizi bahanesi çok balık Ahmet'in..!!!
    Madem bir yılda alanlar kârda sende al bu fiyata seneye görürsün nasıl kardasın..!!!

Hırsızın şahidi olmaya gerek yok, adamın niyeti yatırımcısını soymak üzere kurulu, gerisi bahane..!!!

Ben zaten aldım ve kardayım. Bir ara bu hissede zarardaydım da. Sabrettim kara geçtim. Yarın ne olur bilemem. Kar da etmek var, zarar da etmek var....

Ben tahtada satış var yada yok mu dedim? Ben kimseye şahitlik etmedim. Grafiğe bakıp söyledim. Grafik orada sen de bak. Sen kendi kendine birşeyler uydurup sataşıyorsun...
    Ben 1 yıl önce alan şu kadar kar etmiş, yılbaşında alan bu kadar kar etmiş dedim sadece. Kafadan da söylemedim. Grafiğe baktım öyle söyledim....

Kardeşim madem yatırımcıyı soymek üzere düzen kurulmuş. Ne diye hissede bekliyorsun? Başka hisse mi yok? Kendi kendine ne diye işkence ediyorsun?
    Madem bir yıl sonrası için de umudun yok. Burada işin ne? Hem şirket sahiplerine güvenmiyorsun hem de hissede bekliyorsun....

8. 84 milyon lotlu hissede ki kademe ye bak. 10.03 alış 10.08 satış.... Aradaki 4 kademede ne alıcı var ne satıcı....Kağıdın iyice mokunu çıkardı balık kafa...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

Sayfa 19/610 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •