Bu endekste şu ana kadar iyi durdu maşallah, güzel bir haber mi gelecek yoksa. Hissemize nazar değmesin…
Bu endekste şu ana kadar iyi durdu maşallah, güzel bir haber mi gelecek yoksa. Hissemize nazar değmesin…
Allah nazardan saklasın
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanirim sizin dediğiniz gibi. Konuyla ilgili herhangi bir gelişme yokmus. Yatırımcı ilişkilerine mail atmıştım bu şekilde dönüş yaptilar.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arzda 4,90 dan aldım. %100 sermaye arttırımı ile maliyetim yarıya düştü. çok çektirdi ancak uzun yıllardır beklediğime değdimi bilemiyorum. Enflasyon la karşılaştırdığımda daha yolu var gibi hissediyorum.
yarın toplantı var cfo ile. bakalım yarın bizlere neler anlatacaklar... açıkçası geçen toplantıda bize '' henüz belli değil'' dedikleri beklentileri hemen sonrasında analist toplantısında söylemeleri zoruma gitmişti... ...yarın inşallah ona benzer bir şey olmaz
Sayın cido link var mı Bizde dınleyelm
Aksen 1 mayıs tarihi itibariyle Bist Katılım endeksine de dahil olmuş. Bunun hisseye faydası olur mu sizce? Hissenin bist katılım endeksinde olup olmadığına bakıp yatırım yapan büyük kurumlar var mı, bilginiz var mıdır?
Hayırlısı olsun..
Yer İmleri