Sayfa 525/602 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Bu endekste şu ana kadar iyi durdu maşallah, güzel bir haber mi gelecek yoksa. Hissemize nazar değmesin…

2.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Bu endekste şu ana kadar iyi durdu maşallah, güzel bir haber mi gelecek yoksa. Hissemize nazar değmesin…
    Masallah nazar degmesin.. Bu hareketler sadece gelecek bilanconun habercisi degildir diye umit ediyor ve guzel haberler bekliyorum.

3. Allah nazardan saklasın

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by gyocu Yazıyı Oku
    Libya'da seçim yapılamıyor bir türlü diye biliyorum.
    Sanirim sizin dediğiniz gibi. Konuyla ilgili herhangi bir gelişme yokmus. Yatırımcı ilişkilerine mail atmıştım bu şekilde dönüş yaptilar.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Halka arzda 4,90 dan aldım. %100 sermaye arttırımı ile maliyetim yarıya düştü. çok çektirdi ancak uzun yıllardır beklediğime değdimi bilemiyorum. Enflasyon la karşılaştırdığımda daha yolu var gibi hissediyorum.

6. yarın toplantı var cfo ile. bakalım yarın bizlere neler anlatacaklar... açıkçası geçen toplantıda bize '' henüz belli değil'' dedikleri beklentileri hemen sonrasında analist toplantısında söylemeleri zoruma gitmişti... ...yarın inşallah ona benzer bir şey olmaz

7. Sayın cido link var mı Bizde dınleyelm

8. Aksen 1 mayıs tarihi itibariyle Bist Katılım endeksine de dahil olmuş. Bunun hisseye faydası olur mu sizce? Hissenin bist katılım endeksinde olup olmadığına bakıp yatırım yapan büyük kurumlar var mı, bilginiz var mıdır?
    Hayırlısı olsun..

Sayfa 525/602 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •