Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
tebrikler sayın gmt,..sabrın neticesinde inşalla şansınız bol olur,...
düşüş 2648.43 alt üst yapacak gibi duruyor,...inşallah daha da derinlere düşer ayrı konu,
biraz bayram hesabı da vardır iilaki,
birazda bilanço mevsiminde yangından mal kaçırır gibi yükselip üstüne çökmede var,
diğer taraftan putin efendi zelenskinin içini uranyum la dolduracam diyor,
ottoman kavala var,
emerginlerde yukselen usd var,
bllançoyu hızlı küçültme işi, kriptoları çırpıp duruyor haliylen,..
bütün bunlar elbette taktire şayan şeyler ve palanın yapabildiği kadarı ile bir realizenin konusu
2704.06
hemen altında
2648.43 alt üst
buralarda bir soluklanma olabilir, sonrası sonra belli olur gibi geliyor bana,
ilgili grafikler
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Son düzenleme : indregandi; 26-04-2022 saat: 21:43.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
henuz tebrikss seviyesine inemedik ama sagolasin3200-3300 arasi poz artirmadigima pisman etmez umarim bu geri salınım..erkenden arazi olmak var dı simdi işte hisseye benzemiyor bu meret viop aldikca sattikca basina daha cok bela olabiliyor..neyse,sabrin sonu selamet olur insallah,düşüşler olmadan yukselmek yukselis olmadan da dusus olmaz diyelim bekleyelim..hayirlisi..
İSTİŞARE, hayatta ( her konuda ) başarılı olmak için önemli olan bir davranıştır.
İşin ehli olan, işi bilen kişileri dinleyip TEK BAŞINA karar vermek...İstediğiniz kadar becerikli,zeki vs. olun beyin değişik açıdan bakmadıkça o sorunu çözemiyorsunuz.Farklı bireylerin en önemli özelliği farklı açıdan bakmalarıdır.
Twitterde takip ettiğim 20 kişi var.Borsa konusunda güvendiğim...karar vermeden önce onları da dikkatle dinlerim-okurum.
Esas olan kendi teknik-düşüncem ama farklı bakışın da çok faydası var.
TV'de Hepsiemlak reklamı var, en az 2 yerden araştırın diyor. Eğer kendi kafana veya hislerine göre karar almıyorsan her konuda 2 yerden teyit almakta büyük fayda var.
İblis insan suretinde gözükür diye söz var, annem, babam, abim vs benim kötülüğümü isteyecek değil, ama en yakının bile belki de fark etmeden bir cümlelik bir söz söyleyip insanın kaderi ile oynayabiliyor.
Hatta buna ben de dahilim, geçen bir arkadaşım ile telefonda bir konuyu tartışırken bir söz ağzımdan çıktı, normal de düşünüp konuşurum, o zaman fark ettim.
Vehbi Koç bir yazı yazınca göndermeden önce 1 gün beklermiş, o da ani hisler ile veya öfke ile iş yapmayan başarılı bir iş adamıydı bence.
Öte yandan başına iyi veya kötü bir şey gelecek ise öyle veya böyle bir şekilde geliyor, onu fark edince çok direnmenin anlamı da olmayabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri