Sayfa 29/610 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 225 - 232 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by onurs Yazıyı Oku
    Geri.zekalı 3.1 ben ne yazdım, uğursuz 3.1 geldi çıkış ivmesi yakalayan kağıt düşmeye başlar dedim, düşüyor işte, sen sat git kağıt güzel yerlere gelecek, hala ben dedim diyor kafa.sız herif günde 500 tane şey sallıyor biri tutuyor bildim diyor, vakti çokmuş bekler alırmış, al bakalım alabilecek misin...ytd.
    Ben yav.şak.lar deyince üzerine alınanlar olmuş, cevap yazmış..;-))

İnsanın ne olduğunu bilmesi de iyidir, en azından dürüst yav.şak olmuş olur..!!!

Bu arada ben 500 tane değil, bedelsiz açıkladığı ilk gün ne yazdıysam aynısını yazdım sadece, bunu yazdığım için kudurmuş olanlar hisseyi bu hale getirdiyse benim suçum ne..??? Adam sürekli ev sahibine laf çakıyor, hırsızın hiç mi suçu yok kardeşim..???
    Gerçi bunlarda hırsızın herketede bekleyen yancıları, kime neyi anlatıyorum boşu boşuna..!!!

Merak etme bit yavrusu, Ekim'e kadar gelmesi gereken yere gelir, gelmezse de si.ki.me kadar yolu var..%===©

Bu arada yarın hisse maliyeti 1,55 TL den 0,77.5 kuruşa düşecek, resmini kuşlu siteye koyucam, varsa benim gibi gerçek uzun vade yatırımcı buyursun koysun ortaya, satmayı da hiç düşünmüyorum, daha çok karpuz keseceğiz Ahmet efendi ile..;-)))

Yarından itibaren her kademede bin bin kazanmaya başlıyorum, kafamı bozarsanız al sat yapar tahtayı bozarım..;-))))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Son düzenleme : 11.Muratblsk; 26-04-2022 saat: 18:59.

2. Bizim varyemez akpirhana reklamda verirmiş miş. Nasıl kıydı acaba paraya. TRT 1 de ela hotel reklamı çıktı biraz önce. Şaşırtıcı[emoji16][emoji16][emoji16] Gerçi bizimki mikmeyeceği eşşeğin önüne ot atmaz ama neysse...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

3.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Bizim varyemez akpirhana reklamda verirmiş miş. Nasıl kıydı acaba paraya. TRT 1 de ela hotel reklamı çıktı biraz önce. Şaşırtıcı[emoji16][emoji16][emoji16] Gerçi bizimki mikmeyeceği eşşeğin önüne ot atmaz ama neysse...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Ne çıkarı olabilir ki TRT den ?

4. Bilmem. Akpirhana o. Reklamı bile bedava ya getirmiştir. Ölücü, mezarcı herif[emoji846]
     Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Ne çıkarı olabilir ki TRT den ?

5.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Bilmem. Akpirhana o. Reklamı bile bedava ya getirmiştir. Ölücü, mezarcı herif[emoji846]

Bu hissede küçük yatırımcı oranı yüksek diyorlar? Gerçeklik payı var mıdır?

6. Olmasa şuan fiyatı 70-80 lerde olurdu...Hisse ucuz kaldıkça müşterisi çoğalıyor. Bunu birtek mal akpirhana idrak edemiyor..
     Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Bu hissede küçük yatırımcı oranı yüksek diyorlar? Gerçeklik payı var mıdır?

7.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Olmasa şuan fiyatı 70-80 lerde olurdu...Hisse ucuz kaldıkça müşterisi çoğalıyor. Bunu birtek mal akpirhana idrak edemiyor..

Sat al yaparak malın gözüne vuruyor akprahna , ne diye yükseltsin dimi

8. Bu arada yarın hisse maliyeti 1,55 TL den 0,77.5 kuruşa düşecek, resmini kuşlu siteye koyucam, varsa benim gibi gerçek uzun vade yatırımcı buyursun koysun ortaya, satmayı da hiç düşünmüyorum, daha çok karpuz keseceğiz Ahmet efendi ile..;-)))

Yarından itibaren her kademede bin bin kazanmaya başlıyorum, kafamı bozarsanız al sat yapar tahtayı bozarım..;-))))
    Biz sözümüzün arkasında durup gerekeni yaptık, bakalım gerçekten uzun vadeci kaç kişi var görelim..;-)))
    Vurgun peşinde koşan bit yavrularına da hodri meydan, siz giderken biz bu yolda üçüncü turu atıyoruz akıllı olun .;-)))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

https://twitter.com/1453__Murat/stat...B4Rirr1MwZU4gg

Sayfa 29/610 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •