Sayfa 977/1013 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Hangi işimiz düzgün ki, çevirmenimiz düzgün olsun. Anlamdaki kaymanın büyüklüğüne gel.

Birisi geçenlerde ekşide bir konu hakkında İngilizce ve Türkçe wikipedi sayfalarını paylaşmıştı. Fark aynı oradaki gibi.

Üşenmedim buldum, sayfalardan biri Almanca imiş. Pardon.

https://www.wikiwand.com/de/Zerspanen
    https://www.wikiwand.com/tr/Tala%C5%9Fl%C4%B1_imalat

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Insallah bu Katar problemi Navarin gibi olmaz.

Katar'in 7.000 kisilik bir ordusu var, ancak ulkedeki ABD asker sayisi 11.000.

Simdi oraya turk askeri gondermekle neyi amacliyor bunlar anlasilir gibi degil.
    Trump'ın Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesi : Katar üzerinden uyarı ; Terorizmden finansmanı ve desteği kes !

3. ARKDAŞLAR BU KATAR İŞİ ÇOK CİDDİ.

ABD İLE TR ARASINDAKİ İLİŞKİ NEREYE EVRİLECEK?

USTA BİR YAZARIN GÖRÜŞÜ:

Ulusal Kanal programcısı ve Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Usta gazeteci, Erdoğan için "Ya Avrasya diyecek ya öldürülecek" ifadesini kullandı.

Önkibar'ın Aydınlık gazetesindeki yazısının ilgili bölümü şöyle:

Kestanepazarlı meczup Fethullah, ABD olmaksızın böyle çılgınlığa kalkışabilir miydi?*

Böyle bir şey sonsuzda bir bile ihtimal dahilinde değildir.

Öyle ise Paxamericana ve şürekâları Tayyip Erdoğan’ın kalemini kırmıştır ve onunla çalışmaz. Yani fırsatı yakaladığı an siyaseten veya başka şekilde onu yok edecektir ki bunu görebilmek için allame olmak gerekmiyor.

Bu realiteden hareketle Tayyip Erdoğan’ın yapması gereken şudur:

Kendi siyasi ve hatta maddi varlığı ve de Türkiye’nin bekası için yeni dünya yani Avrasya’da yerini almalıdır.

Erdoğan bunu yaparsa sadece kendini ve ailesini değil aynı zamanda Türkiye’yi bölünmeden kurtaracaktır.

Bunu yapmazsa ama suikast, ama ekonomik kriz, ama PKK gibi vasıtalarla her hal ve şartta üstüne gelinecek...

4. Şu kaynak isteyen dürüst adil hakkaniyetli arkadaşlar nerede? Ya içinde azıcık adalet duygusu olan herkesin yanlışını söyler.

5. H.Mahalli @husnumahalli 23 sa.

Arap medyası Suudi'lerin her an Katar'a dalacağından söz ediyor!!!

Bir bu eksik!!

Emin olunca burada yazarım.

6. ORTA DOĞUDA SAVAŞ HİÇ OLMADIĞI KADAR YAKIN.

Middle East Eye†*@MiddleEastEye 4 sa. :

A major war in the Middle East is now more likely than ever http://ow.ly/rrCg30daDl9*

Ben pek mümkün görmüyorum. Üzerinde amerikan üssü olan bir ülke hiç işgale uğrar mı ?. İş ciddi olsa amerika bir cümle ile zaten işi bitirir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Fırat kılıcı iyice dillendirildi ilginç

Sayfa 977/1013 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •