Sayfa 876/1007 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    haziran vadede bugün sert düşüş olabilir arkadaşlar... dikkat edin... sürekli çıkacak gözüyle bakıyor bazı arkadaşlar.... ya bayramdan sonra gaplı düşerse ne olacak.... aradaki 10 puanı kapatır birde üstüne eksi makasa geçerse ne olacak.... her halükarda uzun girmek çok tehlikeli.... bankalar sağlam satış yiyecek... göstergeleri sert satışı işaret ediyor.... ona göre hesabınızı yapın güzel arkadaşlarım
    Bankalardaki düşüşün sebebi bu olabilir;

İspanyol Banka BBVA, ikinci çeyrekte Türkiye'de enflasyon muhasebesinin uygulanmasının "büyük ihtimal" olduğunu açıkladı - RTRS/Sözcü

Sözcü internet sitesinde yayınlanan Reuters kaynaklı habere göre; İspanyol banka Banco Bilbao Vizcaya Argentaria'nın (BBVA) CEO'su Onur Genç, Türkiye'de hiperenflasyon muhasebeleştirmesi konusunda Türk yetkililerle görüşme yürüttüklerini belirterek, Türkiye birimi Garanti Bankası'nda ikinci çeyrekten itibaren enflasyon muhasebeleştirmesinin "büyük ihtimalle uygulanacağını" söyledi.

Genç, Türkiye'de enflasyon muhasebeleştirmesini uygulanması durumunda bankanın sermayesinin olumlu ancak kârın olumsuz etkilenebileceğini söyledi.

Genç ayrıca, bankanın Türkiye için risk maliyeti tahminini belirsizliklere rağmen değiştirmediğini de ifade etti.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    bist donchian orta kanali kirmadi,kirarsa lassa saglam sa lassa mi pirelli mi ne bileyim aaağbi..
    dostum bırak orta kanalı..... stokastik ve macd yeter herşeye.... kafa karıştırmaya gerek yok.... ha birde ortalamalar var.... her zaman al sat vermez ortalamalar... ama trend dönüşlerinde etkilidirler.... bugün 5 günlük hareketli ortalama 22 günlüğü aşağı doğru kesiyor.... bugün buralarda tutsalar bile perşembe günü sert düşüş olmalı...
    artık senin de yüzün gülmeli değil mi dostum?

3.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    dostum bırak orta kanalı..... stokastik ve macd yeter herşeye.... kafa karıştırmaya gerek yok.... ha birde ortalamalar var.... her zaman al sat vermez ortalamalar... ama trend dönüşlerinde etkilidirler.... bugün 9 günlük hareketli ortalama 22 günlüğü aşağı doğru kesiyor.... bugün buralarda tutsalar bile perşembe günü sert düşüş olmalı...
    artık seninde yüzün gülsün değil mi?
    o ortalamalarin diliyle çok ugrastim zamaninda...eski yillarda zaybaba forum vardi,bilen bilir..o zamanlardan kalmayim ben..herseyi o zamanlar ogrendim..bilmek mesele degil uygulamak mesele..onu da ben hep insan karakteriyle bagdastiririm..eninde sonunda butun bildiklerinin bile tersini yaptiran da karakterindir...vs vs vs yazacak cok sey var ama neysi maziyi boşver..

4. Bayrama %70 hisse, %30 nakit

Düşerse daha çok alırım, yükselirse bir miktar satarım

5.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    o ortalamalarin diliyle çok ugrastim zamaninda...eski yillarda zaybaba forum vardi,bilen bilir..o zamanlardan kalmayim ben..herseyi o zamanlar ogrendim..bilmek mesele degil uygulamak mesele..onu da ben hep insan karakteriyle bagdastiririm..eninde sonunda butun bildiklerinin bile tersini yaptiran da karakterindir...vs vs vs yazacak cok sey var ama neysi maziyi boşver..
    bende yıllardır borsanın içindeyim..... ama şunu öğrendim..... macd ve stokastiki doğru okursan, hiç bir zaman kaybetmezsin

6.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    bende yıllardır borsanın içindeyim..... ama şunu öğrendim..... macd ve stokastiki doğru okursan, hiç bir zaman kaybetmezsin
    ozel.mesaj kutuna bakarsin bir ara..

7. Kazanmanın formülü klavyeden şort tuşunu sökmekten geçer.
    borsalar doğası gereği hep fışkırtmak ister, arada yaklaşık yüzde 20 düşüşler olur o da çok hızlı olur şorttan faydalanamazsın,
    Genelde yüzde 80 boyuna fışkırtığı için tl bazlı her iki yılda bir bist tl bazlı zirvesini tazeler.

Hadi gine iyisiniz kaptınız tüyoyu

Bu arada tüm sayı esnafı arkadaşların bayramı kutlu olsun.

Fakir geldik fakir gidecez çokta kasmayın
    Hamdım Piştim Yandım

8. bayrama albaraka dışında bişey bırakmadım...

10 gün kafa dinleyelim...

Sayfa 876/1007 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •