Sayfa 192/1122 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Babam dün vefat etti. Forumdaki çoğu insan için bir şey ifade etmiyor büyük ihtimalle ama aklımı kaçıracak gibi oluyorum zaman zaman buraya da yazma ihtiyacı hissettim. Affedin.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Babam dün vefat etti. Forumdaki çoğu insan için bir şey ifade etmiyor büyük ihtimalle ama aklımı kaçıracak gibi oluyorum zaman zaman buraya da yazma ihtiyacı hissettim. Affedin.
    başın sağ olsun birader.
    Allahtan rahmet diliyorum.
    Mekanı Cennet olsun...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Başına gelen herkes için kolay bir süreç değil.
    Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

4. Kardeşim başın sağolsun baba evin direğidir hele iyi anlaşıyorsan birde genç sayılacak yaştaysa benim babamda 51 yaşında kanserden vefat etmişti. Onun için seni çok iyi anlıyorum. Zamanla acın hafifleyecek ana geçmeyecek. Sabırlar dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Kardeşim başın sağolsun baba evin direğidir hele iyi anlaşıyorsan birde genç sayılacak yaştaysa benim babamda 51 yaşında kanserden vefat etmişti. Onun için seni çok iyi anlıyorum. Zamanla acın hafifleyecek ana geçmeyecek. Sabırlar dilerim.
    Aynı. İlk doz kemoterapiden sonra gitti... Yaş 62

6. Bankaların fx platformları kapatıldı.
    Dolar ve altın için seri ve 7x24 işlem yapılabilecek ve makasın olmadığı tek yer kaldı.
    Tether/usdt ve Tether gold/XAUT

Bunlarda işlem yapan varmı?

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Babam dün vefat etti. Forumdaki çoğu insan için bir şey ifade etmiyor büyük ihtimalle ama aklımı kaçıracak gibi oluyorum zaman zaman buraya da yazma ihtiyacı hissettim. Affedin.
    Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin, sizlerede sabır dilerim.

Başınız sağolsun.

Sayfa 192/1122 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •