Sayfa 159/425 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Artık demir almak günü gelmişse zamandan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan

2.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Vadeliler hafif artıydı. Supramax 237 dolar artarak 30095 dolara çıktı, Handysize 190 artarak 28337 dolara çıktı.
    Vadeliler hafif eksiydi. Spotta Supramax 1 dolar artarak 30096 dolara çıkarken, Handysize 141 dolar artarak 28478 dolara çıktı.
    "Su gibi olmalısın. Kırılmamak için bükül, düz olmak için eğril, dolmak için boşal, parçalan ki yenilen." Lao Tzu

3. Dostlar bilançosu ne zaman geliyor bunun

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Dostlar bilançosu ne zaman geliyor bunun
    Genelde son gün geliyor, bence 10 Mayıs’ta gelir.

5.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Vadeliler hafif eksiydi. Spotta Supramax 1 dolar artarak 30096 dolara çıkarken, Handysize 141 dolar artarak 28478 dolara çıktı.
    Vadeliler artıydı. Supramax Haziran vadelisi 32500 dolar iken Handysize Haziran vadelisi 30500 dolara çıktı. Spotta ise Supramax 22 dolar azalarak 30074 dolara inerken, Handysize 201 dolar artarak 28679 dolara çıktı.

6.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku

Kar tahminleri yukarı doğru revize edildikçe endekste potansiyel artıyor. İyi gelecek bilançoya ek olarak navlunların yükselişine devam etmesi ve temettü/bedelsizin fiyatlanması ile Gsdho’nun artık endeksi yenmesini temenni ediyorum. Bu arada endeks 7 F/K ile fiyatlanırken, Mehmet Aşçıoğlu’nun belirttiği 900 milyon TL’lik net karla, holding iskontosu vs nedeniyle 5 F/K ile bile fiyatlansa Gsdho çift hane olur. (Sadece basit hesap, yatırım tavsiyesi değildir.)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın Meteor, dediğiniz gibi temettüyü süreklileştirdiği ve karlılığı devam ettiği sürece biraz iskontodan kimse rahatsız olmaz. Taşırız, ekleriz, yeter ki paydaşla paylaşsın. dördüncü çeyrekte açıkçası 2021 bilançosun beklentisi ile 2,70ten kısa vadeli birkaç aylık süreç için yatırım yapmıştım ama orta vade için hala ucuz olduğunu düşündüğümden yarısını tutmuştum bilançodan sonra. Temettü haberi gelmese 1Ç bilançodan sonra verir çıkardım fakat temettü ve bedelsiz haberi gelince benim de bakış açım değişti, 4,00 civarı ekleme yaptım. Paydaşı ile bu verimde paylaşan bir şirket için fiyat cazipliğini koruduğu sürece satmayı anlamlı bulmuyorum. Yapılacak şey belli, gemicilik faaliyetlerinden gelirleri takip etmek. İlginç te bir kağıt, 2,70ten buraya birkaç ayda geldi ama geçen yaptığı tavanı saymazsak ben yükseldiğini hissetmedim.

7.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku

Kar tahminleri yukarı doÄŸru revize edildikçe endekste potansiyel artıyor. İyi gelecek bilançoya ek olarak navlunların yükseliÅŸine devam etmesi ve temettü/bedelsizin fiyatlanması ile Gsdho’nun artık endeksi yenmesini temenni ediyorum. Bu arada endeks 7 F/K ile fiyatlanırken, Mehmet AşçıoÄŸlu’nun belirttiÄŸi 900 milyon TL’lik net karla, holding iskontosu vs nedeniyle 5 F/K ile bile fiyatlansa Gsdho çift hane olur. (Sadece basit hesap, yatırım tavsiyesi deÄŸildir.)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn meteor kar beklentiniz nedir?

Tesekkurler

Sent from my iPhone using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Sayın Meteor, dediğiniz gibi temettüyü süreklileştirdiği ve karlılığı devam ettiği sürece biraz iskontodan kimse rahatsız olmaz. Taşırız, ekleriz, yeter ki paydaşla paylaşsın. dördüncü çeyrekte açıkçası 2021 bilançosun beklentisi ile 2,70ten kısa vadeli birkaç aylık süreç için yatırım yapmıştım ama orta vade için hala ucuz olduğunu düşündüğümden yarısını tutmuştum bilançodan sonra. Temettü haberi gelmese 1Ç bilançodan sonra verir çıkardım fakat temettü ve bedelsiz haberi gelince benim de bakış açım değişti, 4,00 civarı ekleme yaptım. Paydaşı ile bu verimde paylaşan bir şirket için fiyat cazipliğini koruduğu sürece satmayı anlamlı bulmuyorum. Yapılacak şey belli, gemicilik faaliyetlerinden gelirleri takip etmek. İlginç te bir kağıt, 2,70ten buraya birkaç ayda geldi ama geçen yaptığı tavanı saymazsak ben yükseldiğini hissetmedim.
    Hisseyi endeks ile paralel götürüyorlar diye düşünüyorum. Şu anda hemen hemen 4.02 zirvesindeki endeks değeri ile 4.22’deki yani şimdiki endeks değerini karşılaştırın. Gsdho bir adım öne geçti ama çok da arayı açmasına izin vermediler. Bilanço sonrası zincirlerimizi kırarız inşallah.

Sayfa 159/425 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •