Artık demir almak günü gelmişse zamandan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan![]()
Artık demir almak günü gelmişse zamandan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan![]()
Dostlar bilançosu ne zaman geliyor bunun
Sayın Meteor, dediğiniz gibi temettüyü süreklileştirdiği ve karlılığı devam ettiği sürece biraz iskontodan kimse rahatsız olmaz. Taşırız, ekleriz, yeter ki paydaşla paylaşsın. dördüncü çeyrekte açıkçası 2021 bilançosun beklentisi ile 2,70ten kısa vadeli birkaç aylık süreç için yatırım yapmıştım ama orta vade için hala ucuz olduğunu düşündüğümden yarısını tutmuştum bilançodan sonra. Temettü haberi gelmese 1Ç bilançodan sonra verir çıkardım fakat temettü ve bedelsiz haberi gelince benim de bakış açım değişti, 4,00 civarı ekleme yaptım. Paydaşı ile bu verimde paylaşan bir şirket için fiyat cazipliğini koruduğu sürece satmayı anlamlı bulmuyorum. Yapılacak şey belli, gemicilik faaliyetlerinden gelirleri takip etmek. İlginç te bir kağıt, 2,70ten buraya birkaç ayda geldi ama geçen yaptığı tavanı saymazsak ben yükseldiğini hissetmedim.
Hisseyi endeks ile paralel götürüyorlar diye düşünüyorum. Şu anda hemen hemen 4.02 zirvesindeki endeks değeri ile 4.22’deki yani şimdiki endeks değerini karşılaştırın. Gsdho bir adım öne geçti ama çok da arayı açmasına izin vermediler. Bilanço sonrası zincirlerimizi kırarız inşallah.
Yer İmleri