Originally Posted by
ajfa
bu ekşisözlük güya okumuş etmiş, toplumun daha duyarlı kesimi falan diye biliniyor ama atilla yeşilada'nın videosuna veya diğer konut başlıklarına herkes yazmış ben ev aldım ikiye katladı, atilla yeşilada ekonomiden anlamıyor vs. fırsatı olan yine gidip kredi alıp konut alacak. kimse sorgulamıyor, bu krediler nasıl verildi? düşük kur düşük faiz politikası için nasıl tavizler verildi, çoluğunun çocuğunun geleceğini nasıl sattı araplara, katarlılara. olum biraz düşünün, analiz edin. lafa gelince muhalif herkes, ama bu milletin duruşu, omurgası yok.
herkes ev alsın diye bu devletin 128 milyar dolarını hüpletip kasayı -70 milyar dolara indirdiler. ama az kaldı. tahsilatı toplu yapacaklar. hala kuru 14.85'e çıpalama derdindeler. kur öyle bir seviyeye gelecek ki, herkes zararda olacak. finansal piyasaları kandıramazsınız.
2016 yılında benden yaşça oldukça küçük biri, dolar şu an 2 tl ama 4 tl yi görecek dedi, adamla dalga geçtim. Dolar en son 18 tl yi gördü :-(
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri