Sayfa 347/610 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by cardia Yazıyı Oku
    Bunlar tam süzme yeminle
    Öyle demeyin. B.E. Açıkladı bu durumu. "Eğer fiyat artarsa yeni mağdurlar oluşurmuş. Ben de bir aydınlanma oldu nedense . Gelecekteki yatırımcıları düşünüp hüzünlendim. Ne duyarsız adamsın dedim kendime. İlaç yatırımcısı olmak bunu gerektirir. Her şeyden sorumludur. Dünyanın yükünü sırtında taşımalıdır. İyi de suç olduğu halde fiyatı manipüle edip baskılamak suç değilmi diye sormak yakışmaz. Müstakbel yatırımcılar için katlanmalıdır bugünkü acıya.

2. Yeni mağdurlar oluşmasın , eski mağdurlarla devam edelim , buna orada tepki verilmedi mi ? Biz kurşun asker miyiz ? Veya rahmetli erol büyükburç gibi biz saksı mıyız burada ?

3. Tepki verilmesi önemli değil. Tabi ki verildi. Ama genel kurul tutanağına hiç bir şey yansımadı. Oraya gitmek yetmiyor. Oraya organize gidip ortak hareket etmek gerekiyor. İtiraz eden kişiler herşeye evet diye el kaldırıp sonra itiraz ediyorlar saçmalığa bak. Benim dışımda hayır oyu veren pek görmedim. Bu organizasyonda herkes şerh koyup itirazlarını bir flash bellekle bakanlık komiserine verecek. Başında bekleyecek. Tutanağa geçirtecek. Yoksa sen ne dersen de onlar bildiğini yazar. Diğer taraftan hadi vaktimiz kalmadı baskısı. Neymiş yatırımın genel kurulu varmış Onun zamanı gelmiş. Ortam böyle.

4. ilginç bir hisse endeks artı 2 yapmış bu eksi 1 yatırım yapmayı düşünüyordum vazgeçtim.

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    ilginç bir hisse endeks artı 2 yapmış bu eksi 1 yatırım yapmayı düşünüyordum vazgeçtim.
    Zaten siz yatırım yapıp mağdur olmayın diye zat-ı muhteremler fiyatı baskılıyor.

Evet organize olup herkes şerh koymalı ve dahi konuşmalara yansımalı bir hukukçu ile gitmek lazim seneye ölmez ve de tutarsak ..
    Maalesef hastane de önemli bir çekim işlemi ve muayene denk geldi oynatabilmem mümkün değildi .

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Zaten siz yatırım yapıp mağdur olmayın diye zat-ı muhteremler fiyatı baskılıyor.

Evet organize olup herkes şerh koymalı ve dahi konuşmalara yansımalı bir hukukçu ile gitmek lazim seneye ölmez ve de tutarsak ..
    Maalesef hastane de önemli bir çekim işlemi ve muayene denk geldi oynatabilmem mümkün değildi .
    yani biraz baktım topiğe çoğunluk veryansın etmiş ecyt ile ilaç kıyaslaması vs ve birçok şey söylenmiş araştırdım forumu endeksin çoşkusuna katılmayan senetler zaten ilgimi çekmiyor 1 hafta izledim hareketleri çok hoşuma gitmedi enazından bugun artı 3 5 yapmalıydı

7. Bu ne vicdansızlık. Endeks rekor kırıyor ama zaten ederinin çok altında olan hisseyi yerlerde süründürüyorlar

8. Şirket hisseye ve yatırımcısına hiç sahip çıkmıyor, yazıklar olsun

Sayfa 347/610 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •