Sayfa 201/1195 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    İmamoglu, "vız gelir tırıs gider" sözü için özür dilemiş.
    Aynen başımızdaki zihniyet siz istediğiniz kadar konuşun benim şeyimde değil. Ben bildiğimi yaparım diyor demokrasi amaç mı araç mı sorusınun cevabı vız gelir tırıs geçerde gizli
    bir halt olacağı yok.

2. Hala kimse cevaplayamadi sorumu

Ekrem neden Nagehan i savunmaya kalkti? Hickimsenin sevmedigini biliyor. Sevilecek bir yonu yok. Uzerine eski FETO cu oldugunu biliyor. Yurtdisi kaynakli destek aldigini saibeli biri oldugunu biliyor. Ee bu kadar destek ve sevgi niye?

Hala anlayamadim

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Hala kimse cevaplayamadi sorumu

Ekrem neden Nagehan i savunmaya kalkti? Hickimsenin sevmedigini biliyor. Sevilecek bir yonu yok. Uzerine eski FETO cu oldugunu biliyor. Yurtdisi kaynakli destek aldigini saibeli biri oldugunu biliyor. Ee bu kadar destek ve sevgi niye?

Hala anlayamadim
    Anlamayacak ne var? iktidarın değişeceğini biliyorsunuz ... sonrası, benimle sıkıntı yaşamazsınız ... güvence veriliyor

4. Fındıklı gofretten bıkanlara,
    Fıstıklısı satışa çıktı..
    nagehanı savunuyor diye , muhalifler! sorun etti de,
    başkanı, altan ve ılıcak la muhabbet yaparken neden sorun olmadı ?

sağ dilim, sol dilim farketmez, elmanın içi çürük...
    kurt defolup gidince, elma da düşer...
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Adayınız kim sorusuna cevap alamayan iktidarın ,olası adaylarnı yıpratma ayak oyunlarına ortak olmamanızı temenni ederim.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Çok iyi,çok çalışkan dürüst ama 2 gün önce gördük yalanlar ortaya çıkmasın diye ana-avrat küfür seviyesine inmiş bir siyaset dilini benimsemiş siyasetçiyi kısa süre duraksamayla destekleyen iktidar,rakip olarak karşısına çıkarıldığında hangi tür iftira atacak,nasıl karalama yapacak ve Mansur Yavaş bu alçakça dille nasıl baş edecek,beni düşündüren bu maalesef...
    Siz düşünmeyin Sn. watcher46. Mansur Bey düşünür ve gereğini yapar.

7.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Adayınız kim sorusuna cevap alamayan iktidarın ,olası adaylarnı yıpratma ayak oyunlarına ortak olmamanızı temenni ederim.
    nagehan ve ekürisini akp mi otobüse doldurmuş da yıpratsın ?
    en azından kazanana kadar bekleseydi de, atı alan üsküdarı geçti derdi.

elit! muhalefet kazanınca ne olacak ? multi milyon mülteciyle norveç mi olacaz
    bir çok semt getto temasına büründü bile.
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 07-05-2022 saat: 17:28.
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Siz düşünmeyin Sn. watcher46. Mansur Bey düşünür ve gereğini yapar.
    İşte sıkıntı burada,her işimizi başkasına bırakarak bu günlere geldik,Allah a şükür,verdiği aklı elimden geldiğince kullanmaya çalıştım asla başkalarının benim yerime düşünmesine izin vermedim,eğer seçim yapılırsa bu köprüden önceki son çıkış ülkem için,karşı tarafın fair play falan umrunda değil daha evvel;tıpış,tıpış oy vereceksiniz diyenlerin gösterdiklerine verilen oyların sonucu ortadayken bence herkes ''çok düşünmeli'' ve seçilme şansı en yüksek kişi aday yapılmalı.

Sayfa 201/1195 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •