Sayın ekşioğlu sizin için demiyorum genel bir cümle kurmak istedim işler yolunda gitmeyince insanlar hatayı kendinde aramak yerine başkalarında arıyorlar.
Siz yıllarca gerekli tecrübeyi edinmişsiniz bizim sizden öğreneceğimiz çok şey vardır.
Sayın ekşioğlu sizin için demiyorum genel bir cümle kurmak istedim işler yolunda gitmeyince insanlar hatayı kendinde aramak yerine başkalarında arıyorlar.
Siz yıllarca gerekli tecrübeyi edinmişsiniz bizim sizden öğreneceğimiz çok şey vardır.
Gsdho Analizi Dk:22:10
https://youtu.be/Tvy0YX63viI
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Evet gsd makul seviyelerde fk vede defter değeri olarak sasa tespitine katılmıyorum 50 küsur fk 10 defter değeri buralar için bedava diyor inanamıyorum resmen dinamitin üstünde oturuyor buradan alan yatırımcılar hissenin en iyi tarafı patron sahip çıkıyor tahtasına bir diğer tahta aksa kısa sürede satın aldı bütün beklentileri 12/16/20 tl ler hala yukarı marj olabilir üretip yok satıyor karbon elyaf vs vs vs burada tek katıldığım analizi gsd diğer tespitleri için benim elim gitmez almaya şişe,de 6,90 hadi bilemedin 7/8tl ler geldiği fiyatlar bazıları için yine ucuz olabilir demem şuki trenin son vagonuna kimse binmesin adamcağız çok bilinmeyen şeyleri konuşmuyor YTD değildir
26 gün içerisinde yüzde 50 gidecekmiş. Ben ikna oldum...bakalım bilanço nasıl gelecek. 1. Çeyrek iyi gelir muhtemelen de , 2. Çeyrek döviz ve navlunun ( geçen senelerdeki yaz aylarinda navlun fiyatlarındaki artış aynı şekilde gerceklesirse) artışı ile daha güzel bir bilanço aciklayabilir. Valla artık yukselsin nereye gidecekse gitsin bu abuk sabuk fiyatlardan kurtulalım. Ben daha önceki mesajımda belirttigim gibi şirket için çalıştigini düşündüğüm arkadaşın isyanı ile birlikte şirkete olan güvenim arttı. Yani spek yukseltirsen yavaş yavaş satarım, düşürürsen de alirim.( Bu benim kendi fikrim herkes kendi istediği şekilde hareket ediyoruz zaten) . Paşa gonlun bilir;) .
Navlun işleri efsane bir dönemden geçiyor. Gemi tarafında arz sıkıntısı yaşanıyor. Konteyner bulup kiralamak her geçen gün daha zorlaşıyor. Bu sebebler navlun fiyatlarının her geçen gün dahada yukarı gitmesine sebeb oluyor.
1. çeyrek kar tahminim 260 milyon TL, 3. çeyrek tahminim 350 milyon TL.
Yılı kambiyo karı ile beraber 1.2 milyar kar ile kapamasını beklerim.
Aktüel piyasa değeri 1.950 milyon TL. Beklenen f/k 1.70.
Yer İmleri