Sayfa 244/1122 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Gönderemezsiniz, entegre edeceğiz, onlar artık bizim parçamız falan filan diyenler İngiltere'nin yaptıklarından haberdarlar mı acaba...
    Bu işi ümit özdağ halleder galiba, benim de aklıma yatmaya başladı...

Baksana kimsenin umurunda değil, burada bile millet domates derdine düşmüş:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Dudu beach bara geçti.[emoji39]
    https://youtu.be/2wqpy036z24

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu işi ümit özdağ halleder galiba, benim de aklıma yatmaya başladı...
    muhalefete çakmadan yapsa benim de aklımı çelebilir belki ama o daha çok iktidarın ve iyip oylarının peşinde sanırım. ya da bir projenin parçası. henüz netleşmedi bende.

4. KKM'cilere kıyak olsun diye ipin ucunu az saldılar sanki, yoksa KKM'ci bulamayacaklardı.

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    muhalefete çakmadan yapsa benim de aklımı çelebilir belki ama o daha çok iktidarın ve iyip oylarının peşinde sanırım. ya da bir projenin parçası. henüz netleşmedi bende.
    YouTube da çok sayıda videosu var. İzlemeden karar verme...

Bu insanların pembe domateslerini korumak için cesur biri lazım :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    YouTube da çok sayıda videosu var. İzlemeden karar verme...

Bu insanların pembe domateslerini korumak için cesur biri lazım :-)
    Sokak köpekleri sorunu mülteci sorunu ve pembe domates kırmızı çizgimiz

7. Reis müjdeler veriyor..

Tabi ki betonculara yaradı yine, döviz bozana, altın satana, ucuz konut kredisi ..Parası olana destek full ..

Ne çiftçiye ne üretene bir şey yok.. Asgari ücretliye Temmuzda artış varmış.. bir var bir yok diyorlar..

Sığınmacıları göndermeyüzz diyor..Ensar, filan felan..Daha iki üç gün önce 1 milyon mülteci göndereceklerdi ?
    distance

8. Sahibindende favori ilanlarınıza bakın 500k 1000k zammı bindirirler forever beton

Sayfa 244/1122 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •