Elestirileri kaile alsalar daha buyuk kitlerle istikrarli satis hacmi ile is yapabilirler .
Diger bilancolara gore bence duzelme var iyi buldum
Elestirileri kaile alsalar daha buyuk kitlerle istikrarli satis hacmi ile is yapabilirler .
Diger bilancolara gore bence duzelme var iyi buldum
Adel kalemcılık'ın 2022 yılı 3 aylık konsolıde olmayan net zararı 6.455.000 tl (2021/3 aylık: -13.722.000 tl)
Beceriksiz ve basiretsiz yönetim anlayışı devam ettikçe borç ve faiz batağından kurtulması imkansız. Bir dev nasıl çökertilir dersine örnek olarak anlatılmalı adel. İyilikle güzellikle temenniyle vakıf-dernek yönetilir, ticari işletme değil. Çinden çakma lego getirip Bim de satmayla olmaz bu iş müdire hanım.
Bu saatten sonra 100 lira olsa ne olur . 3 4 dolardan 5 sene once alinan mallar var . Ozaman ceyreeklik 4 5 yillik 20 milyon civari kar getiriyordu yaklasik 7 milyon dolar .
Bugune geldigimzde ayni kar rakamini yakalasa 105 milyon yapar inanan varmi ben imkansiz diyorum .
Isin ozu 100 lira olsa hisse su ortamda o bile zarar 5 senede sıkıntı . Ayni anda arac alanlar hem bindi hem.7 8 katina satti .
Profesyonel yoneticiler lazim isini bilen . Yoksa 3 5 milyon kar gordukmu kendimizden geciyoruz
10 senedir tuncay neden israr ediyor anlamiyorum . Ceo uzulmesn diyorsan cek yonetim kuruluna getir dinamik isi bilen bir ceo yolumuza bakalim .
Şimdiki endexsin yarı fiatına göre 35 gösteren hissenin durumu vahim,25 bile değil...Neyse ucuzları sevdiğim için biraz takviye yaptık,düşerse ilaveye devam...ytd.
Yer İmleri