Sayfa 807/883 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    G. kurula elektronik katilacagim. Merak ettiğiniz noktalar, sorunuz vs varsa sorabilirim. Ben faaliyet raporundaki kapasite artis ifadelerinin yuvarlakligini elestirecegim. Kredi bakiyoruz, bir kac yil icinde gibi ifadelerden ziyade somut, ciddi. olculebilir, belirli bir programa tabi kapasite artis hedefi olsa herkes onunu gorur diye maddeye şerh dusecegim.
    Sayın koyay,

ihracatta neden model değişikliğine gidildiği konusunda bilgi alabilir misiniz.

Bir de neden kredi çekilip vestele kredi veriliyor, sebebi nedir. Bu konuda da bilgi alabilir misiniz. Hadi ürettiği fazla nakdi vestele veriyor da kredi çekip vermek nedir.

Muhtemelen yuvarlak cevaplar ile gecistireceklerdir ama siz yine de sorarmisiniz.

Teşekkürler

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by doxa Yazıyı Oku
    Sayın koyay,

Bir de neden kredi çekilip vestele kredi veriliyor, sebebi nedir. Bu konuda da bilgi alabilir misiniz. Hadi ürettiği fazla nakdi vestele veriyor da kredi çekip vermek nedir.

Muhtemelen yuvarlak cevaplar ile gecistireceklerdir ama siz yine de sorarmisiniz.

Teşekkürler

Elektronikte bazen görüntü geç geliyor sistem aksayabiliyor, problem yaşamazsam soracağım dilek temennilerde. Rica ederim.

Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    Elektronikte bazen görüntü geç geliyor sistem aksayabiliyor, problem yaşamazsam soracağım dilek temennilerde. Rica ederim.
    Hocam Vestel neden banka olarak görülüyor , holdinge neden para aktarma yapılıyor neden temettü ödemesi yapılmadı o zaman küçük ortaklara diye sorar mısınız? CEO temettü vereceğiz dedi Vestel yatırımcısı kandırıldı

4. Maalesef yangından mal kaçırır gibi 30 dk da toplantı bitti. Hiçbir gündem maddesinde toplantı başkanı yeterli görüş verme zamanı tanımadı. Temettü aynen geçti. Zorlu 2024'te 20 milyn 500 bin beyaz eşya hedefine ulaşacağız kimsenin şüphesi olmasın dedi. 2024'te de 24 milyonu konuşuruz diye iddialı konuştu. Hammadde fiyatları çok arttı, sac 480'den 1400 usd ye geldi ona rağmen temettü dağıtacağız dedi. Başka da hiçbir şey olmadı

5.  Alıntı Originally Posted by doxa Yazıyı Oku
    Sayın koyay,

Teşekkürler

Sn Kaan şirket hakkında sorular sordugynda bu durumun rahatsız edici olduğunu açıklamıştım hatırlarsanız Piyasa faizi ile verilir sorun yok demiştiniz ancak, vestel finansman gelirlerinden ciddi bir kar elde etmiş. Vesbe den aldıgı avans bu duruma etki etti mi bilemiyoruz.

Normal bana da yüzde 20(faaliyet raporunda yazan) ile borc versinler ne kadar verirlerse talibim verilecek avansa

Umarım kısa zamanda bu avans durumu azalarak biter bir anda olmasa da, vestelin ihtiyacı varsa temettü olarak verilir ancak biz de faydalanmış oluruz. Burada amacın faiz değil halka acık kısma para gitmemesi benim görüşüme göre.

Yapılması gereken basit aslında. Kabul vestel ve vesbe grup şirketi ve eskiden de tek Şirketti buna da diyeceğimiz bişey yok. Ödenen faiz de grup içinde kalıyor zaten, ama ky tarafına haksızlık edilmiş oluyor.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef yangından mal kaçırır gibi 30 dk da toplantı bitti. Hiçbir gündem maddesinde toplantı başkanı yeterli görüş verme zamanı tanımadı. Temettü aynen geçti. Zorlu 2024'te 20 milyn 500 bin beyaz eşya hedefine ulaşacağız kimsenin şüphesi olmasın dedi. 2024'te de 24 milyonu konuşuruz diye iddialı konuştu. Hammadde fiyatları çok arttı, sac 480'den 1400 usd ye geldi ona rağmen temettü dağıtacağız dedi. Başka da hiçbir şey olmadı
    Zorlu dediğiniz meşhur Ahmet Nazif Zorlunun bizzat kendisimi hocam?

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Zorlu dediğiniz meşhur Ahmet Nazif Zorlunun bizzat kendisimi hocam?
    evet Nazif Zorlu. 98 yılında ilk bu işe girerken de 300 bin buzdolabı yapalım dediler benim karşıma 1 milyondan az hedefle gelmeyin dedim dedi Çok iddialı.

evet Nazif Zorlu. 98 yılında ilk bu işe girerken de 300 bin buzdolabı yapalım dediler benim karşıma 1 milyondan az hedefle gelmeyin dedim dedi Çok iddialı.
    Vestel ile ilgili hiçbir şey konuşulmadı mı hocam Vestel Savunma, Togg , Meta Nikel vs?

Sayfa 807/883 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •