margarinlemek tabirinin telif haklarının bende olduğunu belirtmek isterim. kaynak göstermeden kullanımı hakkında yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini..... !!! işbu anlaşmazlıkta londra mahkemelerinin...
margarinlemek tabirinin telif haklarının bende olduğunu belirtmek isterim. kaynak göstermeden kullanımı hakkında yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini..... !!! işbu anlaşmazlıkta londra mahkemelerinin...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
üstadım ben de geçen sizi andım bu konuda
adını hatırlayamadığım abd filmi bir latin ülkesinde geçiyor
o yüksek duvarların nedenini çok iyi anladım
bahçede çalışan kaslı tulumlu latin genç onu süzen evin hanımı diye başlıyordu
dışardan görülmesin diye duvarlar yuksek CDS ile alakası yokmuş olayın.![]()
tamam kalsın . en azından margarinlemek yazarken parantez içinde ( TM h.sütbıyık ) yazarsan , işgüzar avukatlarıma iş düşmemiş olur.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
bu luna dediğiniz bir günde %89 düşen şey mi
yarın düşmeyecekse alınabilir
verdiğiniz yarısını alsa %40 eder
bir halt olacağı yok.
hangi platformdan alacaktık luğnayı ? satmak istediğimizde rahatça satabiliyor muyuz ?
Yer İmleri