Sayfa 115/1000 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Vıop XLI

Alıntı Originally Posted by modetr Yazıyı Oku
    Bugün bakanlar kurulu toplantısı var mı. Ne zaman açıklanacak bu süper bono
    diye diye çıkartacaksınız nereden çıktı süper bono ben yetkililerin ağzından tek kelime duymadım
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    90 doğum ve sonrası nasıl ev sahibi olacak bilemiyorum... Karı-koca memur da olsan beyaz yakalı da olsan alamazsın. Peşinatı ana-baba verecek sen taksitleri ödeyeceksin anca öyle...
    TV'de sürekli artık yeni nesil sahip olmak istemiyor, kiralıyorlar ya da paylaşmayı seviyorlar diye olayı çarpıtıyorlar.

Bir de mağazaların içinde 2.el ürün köşesi açılsın istekleri var, bir uzman o şekilde olmaz büyük markalar kendi ayağına ateş etmez dedi.

2.el dükkan için teşvik verilmeli ve bunlardan stopaj alınmamalı bence. Hurdacılar ve kağıt toplayıcılar için düzenleme oldu, 2.el telefon ve kısmen otomobil için de oldu ama diğer konularda da olmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bu kriptoların düşüşünde en çok, çok düştü diye alanlar zarar etmiş.

Yön belli olana kadar temkinli olmak gerekiyor ama insan bu fırsat bir daha gelmez diye dalıyor muhtemelen.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu kriptoların düşüşünde en çok, çok düştü diye alanlar zarar etmiş.

Yön belli olana kadar temkinli olmak gerekiyor ama insan bu fırsat bir daha gelmez diye dalıyor muhtemelen.
    Valla ben kriptodan anlamam yalnız 00011 lerden 500 dolarlık luna aldım , duruma göre 500 dolar daha alıp unutucam
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. Çaktırmadan 175$->155$ geldik.

6. Bir arkadaş burada bedava Action Coin dağıtmıştı. Arada ondan mail geliyor, proje başarılı olmamış ama hala üzerinde çalışıyormuş vs. Şifresi kayıp.

Bunun dışında şimdilik bende yok.

Belli ki ihtiyaç var ama tam model oturmadı henüz.

Papalık kripto para çıkarabilir, ilk kağıt parayı dini kurumlar çıkarmıştı diye biliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    Dostlar acele cevap verecek olan varsa memnun olurum garan kontratları neden teorik fiyattan 1.40 civarında aşşağıda işlem görüyor bilen varmı ?
    Temettü ödemesi var 0,31 tl olabilir

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Temettü ödemesi var 0,31 tl olabilir
    çok sağolun aynı bankada yayılma yapıyordum garana geçireceğim shortları umarım zararı kapatırız vade sonuna

Sayfa 115/1000 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •