Sayfa 72/993 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Hamza Böyle olaylar oluyor tabi ki

2014 dedi yada 2016 tam hatırlamıyorum o detayı 6 ila 8 senedir birşey olmamış halinden çok memnundu bugün dinledim enteresan geldi paylaşayım dedim

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668

yeşil benjamin şekilli ve rahvan gidiyor
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burada bazen fiziki altın muhabbeti dönüyor ama onu değerlendiriyor musunuz diye merak ediyorum .

Neredeyse Yüzde 1 e yakın aylık veren yerler var bir düşüşün bence hem ücretsiz kiralık kasa hem altın olarak faiz .

Tabi iniş çıkışlarda birşey yapamıyorsunuz oda eksi tarafı
    Fiziksel tutan birisi için dolandırılmaya zemin hazırlar bu tarz aksiyonlara girişmek. Banka kasası bile 100% güvenli değil. Malının güvenliğini sağlamakta zorlanacağını düşünen birisi kesinlikle fiziksel altın gümüş işine bulaşmamalı. Bulaştıysa ve başkası benim malımı korusun hem de üstüne bana para versin diye düşünmeye başladıysa o zaman tehlike çanları çalıyor demektir.

ytd

5. Geçen sene Sedat P'nin videoları ortaya çıktığında Kayseri'de mi Malatya'da mı oralarda bir yerde üst düzey, alt düzey her türlü bürokratın/memurun ve esnafın parasını/altınını tutup bunlara faiz veren bir kuyumcunun hikayesi ortaya çıkmıştı. Sonu tahmin ettiğiniz gibi.

Arayın bulun şimdi uğraşamam.

6. gene kontrolü kaybediyorlar...
    patates koysan itbarı iadeden, kur düşer...
    Memento mori

Turkey's trade deficit fell a bit in April but remains huge by the standards of big depreciations like the one we saw in November. Looks unsustainable given low reserves. More lira depreciation is coming.

Tsunami tüm hızıyla otobanda.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Atilla Yesilada
    @AtillaYesilada1
    ·
    2 Std.
    FÖŞ uyardı: Davul – Zurnayla Döviz Depremine Gidiyoruz

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 72/993 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •