Bugün GARAN değerli olması lazım, devir için son gün.
Muhtemelen geçen gün düşükten birileri aldı devir etti, ortada serbest GARAN hissesi azaldı, 1-2 gün sonra normalleşir.
Belki bugün de spottan alıp, elindekini devir eden fon yöneticileri olur, 1-2 kuruş zarar eder ama ortalıkta GARAN hissesi daha da azalmış olur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Finlandiya ve Norveç'e kapı tam kapanmadı.
Hayır dersem belki, belki dersem evet anla stratejisi var bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ben kafa filan bulmadım yahu, masaüstümde duruyor pratik olarak ara ara bakıyorum...güncellenmeli de dedim.
Uzun zamandır yazmıyorum bir sayım paylaşayım belki faydası olur dedim foruma olay nereye geldi.
LD leri de ED leri de bütün formasyonları da iyi derecede bildiğimi düşünüyorum, bu konuda birçok kitap okudum, inceledim, özet geçtim, farklarına baktım, teorinin nereye gittiğine dair değişik düşüncelerim var formasyonlar çeşitleniyor evriliyor v.s.
Patates filan, yakıştıramadım size Sn Türkoğlu. Hayırdır benimle bir derdiniz mi var? Ara ara sayım paylaşıyorum bu topikte, çünkü piyasayı genelde bu topikten takip ediyorum, katkı olsun diye...
' LD nin 1 ve 5 ini üçlü saymışsınız??? ' deseydiniz, direk bu sayım yanlış, yanlış saymışsın, demek yerine (üstelik sen diliyle)
Ben de size,
' Bazı kaynaklarda bu şekilde yeterli görülüyor, sadece 3 İM se LD gerek şartı sağlanıyor ben de bu şekilde kullanıyorum Sn Türkoğlu' derdim. Konu kapanırdı.
Kaçmıyorum tamam, buradayım, buyrun...
Neler oluyor
Garan 15 in üzerine attı
yanlışa yanlış dedim sadece...derdim falan yok...söylediğim şeyin doğru olduğunu sende biliyorsun...güncellenmeli nedir yahu? EW bellidir kuralları rehber ilkeleri v.s.
günümüzde bir sürü uydurmasyon versiyonu çıkmış ama özü bellidir...
bold yaptığım kısmıda dedim zaten dönüp mesajımı bir daha okuyun...bu sayım yanlış deyip kestirip atmadım neden yanlış olduğunu belirttim...1. dalga a-b-c olmaz dedim...
neyse kolay gelsin...
Yer İmleri