Sayfa 204/1000 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Vıop XLI

1. GARAN için BBHT'de takas gerçekleşmediği için fiili dolaşım payı güncellenmedi, daha önceki ağırlık var dendi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Suyu bol olan tarla arıyorum, gübre işini doğal yolla halledicem, kurumuş atık tarlada çer çöp yaprak ot ne varsa toplayıp çürütüp, içine hayvan gübresiyle fermantasyona uğratıp kışın doğal gübre elde edecem. ilaca da para vermicem, ısırganotu doğal azot kaynağıymış birazda ısırganotu ekip yeşil yapraklarını iki üç ay suyun içinde bekletip elde edilen suya 1 e 10 su ekleyip domatese verecem, zararlı pörtü böcükten de korumak için domates fidesi yakınlarına dereotunu diktik mi tamamdır.
    Artık elde ettiğimiz ürünü sattığımızı satarız satamadığımızı salça yaparız. Nasıl fikir abi
    Karnını doyurmak için yetmez ev ihtiyaçlarını karşılar. Yoksa büyük yaparsan zor

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GARAN için BBHT'de takas gerçekleşmediği için fiili dolaşım payı güncellenmedi, daha önceki ağırlık var dendi.
    Bu garan beni bitirdi. Umarım zor durumda olan birileri para kazanmıştır. Ne olacak bu garan tahmini olan varmı şu anki görünümde.

4. rezervler fecaat...

bbva çok daha ucuza alabilirdi bankayı birkaç ay daha beklese, rezervlerin düşüşüne bakılırsa...

aldıklarından bin beter bırakacaklar ülkeyi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    Longlamı hedgeliyordunuz yoksa stopmu kullanıyordunuz ? 120 kontrat çok yüksek çünkü bana göre merak ettim nasıl korunduğunuzu
    hedge değildi.Yalın pozisyondu..ama sabah 2780 den kapattım...

6. levyeci geldi levyeci şeylere levye vurulur
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    hedge değildi.Yalın pozisyondu..ama sabah 2780 den kapattım...
    Cevapladığınız için teşekkürler stopsuz o kadar büyük pozisyon çok tehlikeli bence marjininizi toplam nakit büyüklüğünüzü bilemiyorum tabi ama yine de bence tehlikeli siz daha iyi biliyorsunuzdur ben batık esnafım fikrimi bile beyan etmemeliyim diye hissediyorum kendimi özgüven sıfıra indi bende Allah sizleri korusun viopta ..

8. 20.05.2022 14:32:02 tcmb brüt döviz rezervleri 13 mayıs'ta haftalık %7.30 azalış ile 61 milyar 198 milyon dolar

rezervlerde gözüken! altın stokları için de vahim iddialar var... burda yazılmayacak kadar...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 204/1000 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •