Sayfa 270/1000 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Vıop XLI

1. 2920 den gelen aşağı trendi bozdu. Yarın eksi açıp topuk yaparsa 2920 yi kırma ihtimali çok yüksek, yüksek açıp çakarsa aşağı iner.

Vob yapmadığım için sülalem rahat epey mallandım herkese bol kazançlar.

2. HAKAN AKBAŞ
    @hakana
    ·
    19d
    #SonDakika Suudi prens MbS Haziran ayında Türkiye’ye iade-i ziyaret planlıyor. Resmi ziyarette ikili ticaret, enerji başta olmak üzere yatırım projeleri ve Merkez Bankası ile swap anlaşmalarının imzalanması bekleniyor.

Elimizde BONO-OMO kalmadı PRENS geliyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

White partinin yaptığı delilikleri kırk akıllı anlamlandırmaya çalışıyor..Bırakın ne halt yerlerse yesinler..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. Yeni bono tahvil yeni ekonomi ekibinin icraatı olacak bunlar piyasaya güven vermedi. Yeni gelen güven verecek açıklamalar yapar %10 faiz artırımı yapar üstüne bu tahvil çıkar. Böyle belki yer diye düşünüyor olabilirler

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    HAKAN AKBAŞ
    @hakana
    ·
    19d
    #SonDakika Suudi prens MbS Haziran ayında Türkiyeâ��ye iade-i ziyaret planlıyor. Resmi ziyarette ikili ticaret, enerji başta olmak üzere yatırım projeleri ve Merkez Bankası ile swap anlaşmalarının imzalanması bekleniyor.

Elimizde BONO-OMO kalmadı PRENS geliyor
    Algı yönetimi ile ekonomi yönetilir mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Astronot kıyafeti üretecek firmalarada bakmak lazım
    1 i yedek 2 kişi gönderilecekmiş bence elbiseden para çıkmaz, Astronot eğitim merkezi yatırımı olabilir. Geçen de 10 bin ATM üretmek üzere anlaşma yapılmış. İnsansız uçak için radar vs de iyi işler. Hikayesi çok ama ama para kazanmıyor gibi.

Bugün artmış yarın başka hisse bulurlar, uzun vade için izlemek lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. >>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...lemiyor/264766

Suudi vatandaşlarının Hindistan, Türkiye ve Lübnan da dahil olmak üzere 16 ülkeye seyahat etmelerine yasak geldi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Mantıklı
    Bu yönetim dövüzü artırarak cari açığı sıfırladı..[emoji2957]
    Faizi indirip enflasyonu azdırdı..
    Bunlar eskidi..
    Yeni yumurtaları başkasına doğurtmalı ki hikaye sürsün zaman kazansın..
    Yeni ekipin işi enflasyon olsun..
    Adamım adını bile hazır
    Enflasyon canavarı...
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yeni bono tahvil yeni ekonomi ekibinin icraatı olacak bunlar piyasaya güven vermedi. Yeni gelen güven verecek açıklamalar yapar %10 faiz artırımı yapar üstüne bu tahvil çıkar. Böyle belki yer diye düşünüyor olabilirler
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 270/1000 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •