Yani abi? Olumsuz mu olacak? Aniden düşer ki? 0.20 ye? Kademe kademe?
Sent from my SM-G925F using hisse.net mobile app
Yani abi? Olumsuz mu olacak? Aniden düşer ki? 0.20 ye? Kademe kademe?
Şirketimizde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan William Patrick O'neill ve Hüseyin Topuzoğlu'nun görevlerinden istifaları üzerine boşalan üyeliklere 01 Mart 2017 tarihinde alınan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda Tuncay Özilhan ve Ömer Özgür Tort atanmıştır. Söz konusu üye değişiklikleri, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca yapılacak olan ilk Genel Kurul'un onayına sunulacaktır.
Şirketimiz tarafından 01 Mart 2017 tarihinde alınan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda, Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tuncay Özilhan'ın seçilmesine karar verilmiştir.
Ayrıca;
(i) Yönetim Kurulu üyelerinden herhangi ikisinin müşterek imzaları ile Şirket'i sınırsız olarak temsil ve ilzam etmesine ve A Grubu imza yetkilisi olarak atanmalarına,
(ii) Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden William Patrick O'neill ve Hüseyin Topuzoğlu'nun evvelce verilen temsil ve imza yetkilerinin iptaline,
(iii) Yönetim Kurulu üyesi Bengü İleri'ye evvelce verilen temsil ve imza yetkilerinin iptaline,
Karar verilmiştir.
Hee bekliyo
Bana da bekle dedi,sağolsun
Aaa sana demedi mi bekle diye
Bak yaa,kısmet,başka zaman artık.
İnşallah tavan dan mal almadın,belli mi olur Sayın Dobracı mal veriyor olmasın
Yaa bak işte etme bulma dünyası,adamı paçavra ederler,
Her kuşa taş atılmaz,adamı oturduğu daldan mıçar![]()
Abi biraz anlaşılır dildr konuşsak? Yarın kaçtan açar? 2.20 den açar mi?
Sn. Dobraci, Sn. Devil Hunter ve Sn. Gurkan foruma verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
Yer İmleri